Nu tar Tyra Sjöstedt till rättsliga åtgärder mot Kissie.
1 av 4
Nu tar Tyra Sjöstedt till rättsliga åtgärder mot Kissie. - Foto: Stella Pictures / Montage
Tyra Sjöstedt skriver om sina tankegångar i ett långt blogginlägg.
2 av 4
Tyra Sjöstedt skriver om sina tankegångar i ett långt blogginlägg. - Foto: Stella Pictures / David Sica
Sjöstedt menar att Alexandra "Kissie" Nilsson och hennes bror Peter "Peter08" Nilsson ljugit om henne i deras podcast.
3 av 4
Sjöstedt menar att Alexandra "Kissie" Nilsson och hennes bror Peter "Peter08" Nilsson ljugit om henne i deras podcast. - Foto: FameFlynet Sweden / FameFlynet Sweden
Här är Tyras inlägg.
4 av 4
Här är Tyras inlägg. - Foto: Faksimil tyras.se

"Den som skadar andra ska dömas och straffas" – Tyra stämmer "Kissie"

Bloggerskan Tyra Sjöstedt har fått nog av Alexandra "Kissie" Nilsson och hennes bror "Peter08". Nu stämmer hon dem, skriver Sjöstedt på sin blogg.


"Jag kommer ta detta vidare så långt jag kan"

Läs hela Tyras inlägg här.

Tyra Sjöstedt, 27, har gått ut med ett långt blogginlägg där hon beskriver hur hon förhåller sig till den fem år yngre Alexandra "Kissie" Nilsson. Sjöstedt menar att Nilsson och hennes bror Peter "Peter08" Nilsson bland annat ljugit om henne i en podcast.

Nu ska Sjöstedt ta till rättsliga åtgärder mot syskonen – "för alla människor som varit ledsna och uthängda" på "Kissies" blogg.

"Jag har kontaktat en av de bästa advokaterna inom denna kategorin, och jag har helt ärligt lust att göra precis vad som helst för att sätta ner foten en gång för alla och stämma Alexandra Nilsson. Göra det för alla människor som varit ledsna och uthängda på hennes blogg. Om jag så måste sälja en av mina dyra tävlingshästar för att ha råd så gör jag fan det", skriver Sjöstedt i blogginlägget.

"Du passar på att fiska läsare"

Sjöstedt har även lagt upp en Facebookkonversation som hon haft med "Kissie".

"Du passar på att fiska läsare. Omoget Tyra..", skriver Nilsson.

De båda bloggerskorna har legat i luven på varandra i flera år. Redan 2010 la "Kissie" upp ett videoinlägg på sin blogg där hon kalla Tyra och Isabella "Blondinbella" Löwengrip för både det ena och det andra.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Jon Bon Jovi kan ha gett sin sista konsert

Följarnas ilska efter Kenzas bild med hunden Mani: "Elakt"

Kenza Zouiten Subosic la ut en bild på sig själv med hunden Mani. Kenzas älskade chihuahua fyller 17 i år och har på ålderns höst blivit både blind och döv. Det som en del följare kommenterade har fått Camilla Gervide som driver Bloggbevakning att se rött.

Lennon och McCartneys söner har en låt ihop

Lennon och McCartney är här med ny musik. Fast denna gång handlar det inte om John och Paul, utan om sönerna Sean och James.

Ger ut "sista boken" om mordet på Olof Palme

1 timme sedan
Mängder av böcker har skrivits om mordet på Olof Palme. Men nu kommer "den sista".

Tommy Myllymäki avslöjar: Det är det äckligaste jag ätit i Sveriges mästerkock

1 timme sedan
Som jurymedlem i "Sveriges mästerkock" på TV4 får Tommy Myllymäki smaka både det ena och det andra. Nu avslöjar han det värsta som serverats i tävlingen. – Det luktade inte bra, säger han till Jönköpings-Posten.

Rickard Olsson före och efter hårda träningen: "Har sexpack"

2 timmar sedan
Rickard Olsson har legat i hårdträning med powerwalks, många timmar på gymmet och periodisk fasta. Tränings och kostupplägget Rivstart har minst sagt gett resultat. Sexpacket är på plats och energin är på topp. Men det är inte den enda anledningen till att Rickard Olsson har skippat soffan till förmån för gymmet.