Kissie berättar för lyssnarna om sin egen viktnedgång. "Jag blev lite carried away".
Kissie berättar för lyssnarna om sin egen viktnedgång. "Jag blev lite carried away". - Foto: FameFlynet Sweden / FameFlynet Sweden

Kissie: Tjejer hetsar varandra att gå ner i vikt

Bloggerskan Alexandra " Kissie" Nilsson har hakat på trenden och skaffat en podcast. I senaste avsnittet diskuterar hon vikthets och 5:2-dieten.


Fler som tycker till...

En annan rikskändis som varit aktiv i dietsnacket är Paolo Roberto.

Vad han tycker om 5:2-dieten kan du läsa här 

Det är tillsammans med sin bror Peter Nilsson som Kissie startat en podcast. I det senaste avsnittet diskuterade bloggsyskonen rumpor och den aktuella 5:2-dieten. Då Kissies vikt alltid varit ett hett samtalsämne valde bloggerskan att att ta upp det och höll inte tillbaka. 

"Vad tror ni egentligen?"

– Jag blir förtvivlad när folk frågar mig "Gud Kissie hur gick du ned i vikt i början", för då hade jag gått ned från 67 kilo till 48 kilo. Och jag menar, vad tror ni? Jag köpte ett löpband och sprang utan helvete på det varenda kväll, berättar Kissie i sin podcast. 

– Det var verkligen inte lätt att gå ned i vikt. Jag kände ju att jag var nära på att spy flera gånger. Men jag sprang och åt nyttigare, sen om det var barnmat eller inte, skämtar Kissie

"Smalt är inte det mest attraktiva"

Alexandras bror Peter flikar in vad han egentligen anser om vikthetsen.

– Tjejer hetsar varandra till att bli smala och ha mycket muskler, men jag som kille tycker verkligen inte att det är det mest attraktiva, men tjejer bryr sig mer om vad andra tjejer tycker, säger han. 

Syskonen är överens om att tjejer är de som hetsar varandra och att hur man än ser ut kommer folk att ha något ont att säga om ens utseende. 

Lyssna på deras podcast här.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

Robinson-Charlotta avslöjar: Så är relationen med Ci i dag

I "Robinson" var Charlotta Hedlund och Ci Lindström långt ifrån bästa vänner. Men hur ser deras relation ut i dag?

Annika Norlin får lyssnarnas bokpris

1 timme sedan
Hon trodde inte att hon kunde skriva en roman. Men nu får Annika Norlin Sveriges Radios romanpris för "Stacken" – samma dag som hon släpper ett nytt album.

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

2 timmar sedan
Det var år 2017 som Nicole Falciani fick ett viktultimatum av underklädesmärket Calzedonia. "Jag fick ett mejl där de skrev att de tycker att jag är för tjock".

Shirley Clamp till attack mot artistkollegorna: "För fasen"

3 timmar sedan
Dotter, Medina och Titiyo är några av de artister som har valt att hoppa av Eurovision-festen i Malmö. Mello-veteranen Shirley Clamp har däremot inga planer på att ställa in sin spelning. I en ny intervju riktar hon nu en känga mot de artister som har valt att avbryta sin medverkan.

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

3 timmar sedan
Hanna Friberg har blivit gripen i USA tillsammans med vännen Stella Cocozza. Vännerna höll helt enkelt på att bli utslängda från landet.