Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kissie: Tjejer hetsar varandra att gå ner i vikt

- 22/10/2013, 13:28 -
Kissie berättar för lyssnarna om sin egen viktnedgång. "Jag blev lite carried away".
1 av 3

Kissie berättar för lyssnarna om sin egen viktnedgång. "Jag blev lite carried away".

FameFlynet Sweden / FameFlynet Sweden

Syskonen tycker till.
2 av 3

Syskonen tycker till.

Faksimil/Youtube

GÅ in och lyssna!
3 av 3

GÅ in och lyssna!

Faksimil/Youtube

Bloggerskan Alexandra " Kissie" Nilsson har hakat på trenden och skaffat en podcast. I senaste avsnittet diskuterar hon vikthets och 5:2-dieten.

Det är tillsammans med sin bror Peter Nilsson som Kissie startat en podcast. I det senaste avsnittet diskuterade bloggsyskonen rumpor och den aktuella 5:2-dieten. Då Kissies vikt alltid varit ett hett samtalsämne valde bloggerskan att att ta upp det och höll inte tillbaka. 

"Vad tror ni egentligen?"

– Jag blir förtvivlad när folk frågar mig "Gud Kissie hur gick du ned i vikt i början", för då hade jag gått ned från 67 kilo till 48 kilo. Och jag menar, vad tror ni? Jag köpte ett löpband och sprang utan helvete på det varenda kväll, berättar Kissie i sin podcast. 

– Det var verkligen inte lätt att gå ned i vikt. Jag kände ju att jag var nära på att spy flera gånger. Men jag sprang och åt nyttigare, sen om det var barnmat eller inte, skämtar Kissie

"Smalt är inte det mest attraktiva"

Alexandras bror Peter flikar in vad han egentligen anser om vikthetsen.

– Tjejer hetsar varandra till att bli smala och ha mycket muskler, men jag som kille tycker verkligen inte att det är det mest attraktiva, men tjejer bryr sig mer om vad andra tjejer tycker, säger han. 

Syskonen är överens om att tjejer är de som hetsar varandra och att hur man än ser ut kommer folk att ha något ont att säga om ens utseende. 

Lyssna på deras podcast här.