De lyckliga föräldrarna.
De lyckliga föräldrarna. - Foto: FameFlynet Sweden / FameFlynet Sweden

Blondinbella: Folk överdriver om hur smärtsamt det är

Under veckan var det äntligen dags för Odd Spångberg och Isabella Löwengrip att bli föräldrar. Nu delar Isabella med sig av upplevelsen till sina läsare.


Inför förlossningen

Här kan du läsa mer om hur det var för Isabella och Odd innan förlossningen. 

Odd Spångberg, 25, och Isabella Löwengrip, 23, har gått i väntans tider, men för ett par dagar sedan var alltså väntan över och paret fick sin efterlängtade son på 3,3 kilo och 49 centimeter som ska heta Gillis. På sin blogg berättade Isabella om hur hon upplevde förlossningen. 

– Smärtan är ju så individuellt. Det gör ont. Ett huvud ska ju ut. Men jag upplever en otrolig överdrift i alla smärtböcker jag plöjt innan det var dags. Överallt stod det att det känns som kroppen slits i tur eller att man vill dö. Jag var aldrig i närheten av att känna så. 

Det var jobbigast

Isabella berättar att hon lyckades vända smärtan till någonting positivt. 

– När det gjorde som allra ondast (när huvudet skulle ut) så tittade Odd och jag på varandra och trots att man vill vråla så bestämde jag mig för att andas tyst ännu djupare och vara ännu mer avslappnad. Det kändes som om jag vann över smärtan, jag lyckades lura den till något positivt, skriver hon på sin blogg. 

"Det har stärkt mig och Odd som par"

Isabella berättar också för sina läsare att förlossningen inte bara förändrat henne och Odd som par, utan även förändrat hennes syn på saker och ting. 

– Jag säger bara wow. Det har stärkt mig och Odd ännu mer som par och jag har bevisat för mig själv hur starkt inställningen kan påverka. Varenda gång en jobbig tanke dök upp i stil med "det gör ont, jag står inte ut, det går inte" så tog jag bort den och tänkte ”Jag kan ju det här”.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

1 timme sedan
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

1 timme sedan
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

2 timmar sedan
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.

Råkade Bianca Ingrosso precis avslöja sitt hemliga konto?

2 timmar sedan
Det är många där ute som har så kallade "spion-konton" på Instagram för att kunna följa folk utan deras vetskap. Men var det nu som Bianca Ingrosso råkade avslöja sitt?

Lyxlön för 12-barnsmamman Madeleine Ilmrud

2 timmar sedan
12-barnsmamman Madeleine Ilmrud, känd från TV4-programmet Familjen Annorlunda, försörjer sig idag som influencer. Något som ger henne riktigt bra betalt...