Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Keela om livet i LA: Det är det bästa beslut jag någonsin tagit

- 24/08/2014, 14:50 -
Keela njuter av livet i LA-LA-land.
1 av 4

Keela njuter av livet i LA-LA-land.

Hon berättar för Nyheter24 att det bästa valet hon någonsin gjort – är att flytta dit.
2 av 4

Hon berättar för Nyheter24 att det bästa valet hon någonsin gjort – är att flytta dit.

Här myser hon på stranden.
3 av 4

Här myser hon på stranden.

Hon berättar även om alla godsaker staden bjuder på.
4 av 4

Hon berättar även om alla godsaker staden bjuder på.

Nyheter24:s favoritbloggerska Keela berättar om flytten till LA, kärleken, drömmarna och hur det är att leva nyttigt i sötsakernas stad.

Du har aLA?ltså tagit ditt pick och pack och flyttat till LA?

– Japp! Bästa beslutet i mitt liv utan tvekan. Jag har velat och tänkt flytta hit sedan jag var 18 men inte känt mig redo och inte vågat. Men nu äntligen tog jag tag i det och kom iväg. Nu har jag bott här i en månad och har aldrig mått bättre eller trivts bättre i hela mitt liv. Varje dag är den bästa någonsin ungefär och jag vill aldrig hem! Haha.

Kommer du att fortsätta blogga som vanligt?

– Bloggen är fortfarande mitt jobb och jag försöker sköta den lika bra som förut, men tyvärr är uppdateringen inte alls lika bra som den var i Sverige eftersom jag hela tiden är ute på nya, fantastiska äventyr här och inte vill sitta instängd vid datorn hela tiden. Men jag älskar fortfarande och blogga och har inga planer på att sluta.För att få visum och för att få bo här så måste jag plugga, så i September börjar jag plugga två dagar i veckan på Santa Monica College.

Vad är största skillnaden om man jämför med Sverige?

– Människorna tror jag. Alla är så trevliga och snälla här! Sen om det är falskt eller om det faktiskt är så dom är det vet jag inte. Men hela atmosfären här är helt annorlunda och den gör mig helt lycklig.

Vilka bor du med där borta?

– Jag bor med tre andra tjejer från Skåne som jag umgås allra mest med. Vi har redan blivit som en liten familj och jag trodde aldrig att jag skulle älska att ha rumskompisar såhär mycket. Vi har så kul tillsammans!

Du är ju någonting utav en träningsprofil. Du berättar på bloggen att det är lätt att äta onyttigt i LA då det finns så mycket ny, god mat. Berätta!

– Det är väldigt lätt att äta onyttigt här. Hemkörning kostar ingenting och skräpmaten är mycket billigare än nyttigare mat, men samtidigt så är det också väldigt lätt att vara nyttig här också. Speciellt i LA. Det är ju ett val man gör. I Sverige var jag väldigt inställd på kost och att äta nyttigt. Ibland lite för mycket till och med. Sedan jag kom hit har jag blivit mer avslappnad. Jag vet vad som är bra för mig, men samtidigt dör jag inte av en pizza då och då heller, säger hon och fortsätter:

– Det gäller att hitta en balans bara. Men eftersom det är så varmt här så har jag svårt för att äta mycket mat, så det blir mycket enklare rätter som sallader, frukt osv. Det godaste? Räknas cheesecake och choklad? Haha. Jag har blivit helt kär i butterfingers. Det är choklad med jordnötssmör.

Vad jag vet så hade du pojkvän innan du drog, hur går det nu? Vad har du för tips till andra tjejer som har en dröm om att dra utomlands men har ett förhållande i Sverige.

– Han visste att jag ville till LA hela tiden och respekterade det. Jag var tvungen att göra detta för det var min dröm och jag ville verkligen det mer än allt annat och satte min dröm och min vilja allra högst. Det har jag nog aldrig gjort tidigare. Jag har alltid anpassat mig vilket har gjort mitt rätt olycklig. Om det är meningen så kommer vi bli tillsammans igen och just nu är vi bra vänner.

Men distansförhållande, funkar det?

– Självklart kan man prova ha ett distansförhållande och för många går det säkert, men det är riktigt tufft. Jag hade det när jag var yngre i flera år, men det tärde mer på mig än vad det gjorde mig lycklig och därför skulle jag inte utsätta mig för det igen. I alla fall inte just nu. Men om man verkligen älskar varandra kan man säkert få det att fungera. Prova! Men jag tycker att, i alla fall som ung, så borde man följa sina egna drömmar och inte anpassa sig efter någon annans.