Tyra väljer att stänga ned bloggen i December.
Tyra väljer att stänga ned bloggen i December.

Därför lägger Tyra ner bloggen

Nu lägger bloggerskan ner bloggen.


Tyras näthatare upptäcktes – fick sparken

 Elaka kommentarer och påhopp är vardagsmat för många på nätet. Bloggaren Tyra fick nog.

Tyra Sjöstedt, 28, som driver en av Sveriges mest framgångsrika bloggar, lägger nu ner sin blogg. 

– Den dagen då jag har råd med att sluta och när jag känner att jag inte får ut något av det (alltså att jag inte tycker det är kul längre) - ja då slutar jag. Och nu har vi kommit dit. Skriver bloggerskan i ett inlägg på bloggen. 

Saknar privatliv 

Bloggen stressar Tyra eftersom hon känner att inte får ha något privatliv.

– Jag är trött på att vara så öppen med allt. Jag vill vara mer privat. Jag vill ha ett privatliv och det är något jag känt väldigt länge, skriver Tyra.

Struntar även i Instagram

Men bloggen är inte det enda som Tyra lägger ner. Hon ska även ta bort sitt Instagram-konto som bidrar till stressen.

– Instagram stänger jag som sagt ner för att det stressar mig. Jag känner att jag alltid måste kolla alla bilder från den jag såg senast… har jag inte varit inne på några dagar så tar det ju typ timmar, skriver hon.

Bloggen kommer att vara kvar fram till årsskiftet, då har hon haft den i tio år. Sen är det bara hästbloggen som Tyra driver vid sidan av den stora bloggen, som får vara kvar.  

– Hästar är det jag brinner för och jag ser den bloggen som en nischad blogg på hästar och träning. Jag kommer inte skriva om mitt privata där. Sedan kommer jag satsa stenhårt på mitt och Emelies nya företag Next Level AB där vi har massor av grymma uppfinningar, skriver bloggerskan. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

"Trädgårdstider"-profilens Instagram plötsligt borta

Allt om Dante Zia: Partner, längd och familj

Dante Zia är en svensk kock och programledare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Zia.

Zara Larssons konsert hotas av väderkaos

Zara Larssons konsert i Dubai på torsdagskvällen hotas av väderkaos. Staden har de senaste dagarna drabbats av regnoväder och massiva översvämningar, flygplatsen och skolorna är stängda och befolkningen uppmanas att hålla sig inomhus.

Angelina Jolie och Brad Pitt har sex barn – så lever de i dag

De världskända profilerna Angelina Jolie och Brad Pitt har många barn. Men vilka är de egentligen och hur ser de ut idag? Nyheter24 reder ut vilka Jolie-Pitt-barnen är idag.

KG Hammar romandebuterar

2 timmar sedan
KG Hammar romandebuterar i höst. "Den längsta resan" ges ut i september och handlar om Dag Hammarskjölds sista flygresa – den som skulle kosta honom livet.

Amanda Jansson om succén: "Svårt att ta in"

2 timmar sedan
Två svenskar spelar huvudrollen i Finlands största inhemska biosuccé på 2020-talet. Nästan en halv miljon har sett "Stormskärs Maja", som nu kommer till Sverige. Det är svårt att ta in. Det är inte klokt, säger Amanda Jansson.