Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här är de sjukaste Idol-ögonblicken

1 av 2

Charlotte Brunzell/All Over Press

2 av 2

EEROBILD/All Over Press Sweden

Nöje | 14/09/2010 23:56

Idol 2010 for till Luleå för att hitta stjärnpotential. Det gick sådär.

I mellanmjöksstaden Luleå kunde man trots knapert utbud vaska fram ett och annat guldkorn. Se bara klippen nedan!

Dagens i-landsproblem: Ni vet känslan när en låt totalt etsar sig fast på hjärnan och vägrar släppa taget? Verkar ha varit en sådan dag för grabben här. Tungt.

Dagens tabbe: Av alla sjuttioelvatusen såpor att söka till så väljer bullmamman Gunilla här att prova lyckan som idol. Till och med bottenskrapet Halv åtta hos mig hade suttit finare.

Dagens glittergrabb: Här har vi lirar'n som flippar burgare på byns korvmoja, men som en dag blir fast besluten om att förändra sitt liv och krydda vardagen. Så vad gör han? Jo, en rejäl och fullständig copy paste av Magnus Carlsson. Jackpot.

Dagens bubblare: Snabba brillor, fläskkotlettsfrippa och tuff tisha. Låter som en schysst tisdagkväll på Stureplan. Men här är det alltså Norrlandsformatet på samma koncept som erbjuds. Läckert.

Dagens mix: Veronica Maggio feat. Majas alfabetssånger. Bruden är småstadscharmig, fjortisfjollig och soft som ett par ingångna Ecco-dojjor på samma gång. Totalt mind fucking.