Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Idolstjärnan talar ut om mobbningen

- 31/10/2015, 13:10
Martin Almgren hyllas i Idol.
1 av 3

Martin Almgren hyllas i Idol.

Faksimil / TV4

Han har sjungit sig in i både publiken och juryns hjärtan.
2 av 3

Han har sjungit sig in i både publiken och juryns hjärtan.

Publiken älskar Martin.
3 av 3

Publiken älskar Martin.

Faksimil / TV4

Vilken revansch! Martin Almgren har gått från mobbad till Idolfavorit.

Martin Almberg har gjort succé i Idol och är en av de stora favoriterna. Men det har inte alltid varit en dans på rosor för 27-åringen, han har länge kämpat med sitt självförtroende och nu talar han ut om mobbningen.

– Det är lite skit jag har varit med om. Jag har alltid haft kompisar men det har varit lite tufft. Det är mest utseendet de har hackat på, säger han till Nöjesbladet.

– Det har alltid varit en underton från vissa. Det har varit verbala pikar och så har man inte riktigt fått vara med, i synnerhet i de yngre åldrarna. Jag var inte utfryst men man fick lite skit, fortsätter han.

Nu har Martin Almgren utan tvekan tagit revansch. Under fredagsfinalen framförde han en hyllad tolkning av Aviciis megahit "Hey brother". Texten betydde mycket för stjärnan.

– Jag är inte så känslosam av mig, men det är ju bra när det är en text som talar om för nära och kära att man är där. Det är inget som jag brukar säga till folk, det är skönt att sjunga det istället, säger han till Nöjesbladet.

Se Martins hyllade framträdande från gårdagens fredagsfinal: