Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Straffbart uselt när Idol 2010 gästade Malmö

1 av 2

ROGER VIKSTRÖM / SCANPIX

2 av 2

Jonas Ekströmer / SCANPIX

Nöje | 15/09/2010 23:12

Idol 2010 besökte Malmö för att hitta den första skånska Idol-vinnaren någonsin. Se alla hisnande upptäcker juryn fann på vägen.

Vissa var fruktansvärda, andra vedervärdiga och några få var lysande. Se och lär!

Dagens mångsysslare: Snubben ser ut som en Jesus lover, rör sig som en morfinpumpande ET och har konstanta nervositetsticks. Dessutom limmar han ohämmat på Laila Bagge och testar lyckan med falsksångsgnissel. Under en och samma minut.

Dagens tvek: 2001 ringde. De ville ha tillbaka sin kroppsgaddning. Killen är tuff som taggtråd men bjussar på århundradets mest cheesy smörsång. Självinsikt, någon?

Dagens pubertet: Borde det inte vara straffbart att offentligt pulverisera en klassisk svennedänga (läs: nationalskatt) till förmån för vedervärdigt målbrottsgnolande?

Dagens insikt: Note to self: Tjacka Angelina-läppar, kindben höga som Kebnekaise, en schysst rockstargitarr, sammetslen popröst och en lika genomborrande stålblick som Linda Eriksson innan nästa års auditionsturné. FML.

Dagens snabbspolning: En wailande duracellkanin på uppåttjack. Amanda Espinoza står för onsdagsunderhållning i toppklass.