Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Idol-Yazmina: Jag tror på Andreas Weise

1 av 3

Maja Suslin / SCANPIX

2 av 3

Granlund pictures/ALL OVER PRESS, Magnus Jönsson/SCANPIX

3 av 3

Granlund pictures/ALL OVER PRESS

Nöje | 18/09/2010 11:45

Idol-snyggingen Yazmina har koll på årets deltagare, deras värsta farhågor och vem som egentligen kommer att vinna Idol 2010.

Yazmina Simic kan nästan kallas Idol-expert. Själv var hon en av de elva finalisterna i Idol 2008, och ända sedan programmets start 2004 har hon varit en trogen följeslagare. 

När den första slutauditionen i Idol 2010 gått av stapeln, är Yazmina inte helt i extas över kvaliteten på årets program.

– Jag tycker att årets slutaudition var ganska jämn. Den var inte jättebra och inte dålig, utan mer godkänd.

Tack vare sin egen medverkan i programmet vet hon vilka plågor deltagarna går igenom under auditiontiden.

– Det är oerhört nervöst hela tiden. Du är nervös precis innan du ska sjunga, när du väl sjunger, och även efteråt. Man är nervös för allt! Precis exakt hela tiden. Det är jättejobbigt!

Vad skulle du helst göra - springa ut ur salen innan du sjungit eller svimma på scenen efter ditt framträdande?

– Det är lika illa båda två, men jag skulle nog hellre svimma. Fast det värsta som kan hända under en audition är att man tappar texten eller börjar i fel tonart.

Tror på Andreas Weise

Än är det långt kvar till årets Idol-vinnare kan krönas, men Yazmina har ett hett tips till vem det kan komma att bli redan nu.

– Jag gillade Olle Hedberg (den hunkiga gotlänningen red.anm.) efter hans första audition. Men honom fick man inte se på första slutaudition, vilket var tråkigt. Jag tror också på Andreas Weise.

Yazminas två vinnarkandidater: