Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kenza och Tyra: Vi vill hångla med Andreas Carlsson

- 21/09/2010, 14:27 -
1 av 4

Charlotte Brunzell/All Over Press

2 av 4

HENRIK MONTGOMERY/SCANPIX

3 av 4

Eero Hannukainen /All Over Press

4 av 4

Linn Stålberg/Nyheter24

För Nyheter24 berättar bloggerskorna Kenza Zouiten och Tyra Sjöstedt om sina Idol-älsklingar.

Idol 2010 har satt igång med en rivstart, men snart kan programmet få konkurrens av bloggerskorna Kenza Zouiten och Tyra Sjöstedt, som inom kort syns i webb-teverutan med Kenza & Tyra show.

Trots en svidande konkurrens om tittarna kan bloggerskorna snabbt enas om vem som är favoritidolen genom tiderna.

Darin! Nu har vi dessutom hängt lite med honom under inspelningen av showen, vilket verkligen gick superbra, så vi måste nog välja honom.

Något framtidsmaterial för Idol tror tjerna dock inte att de är, även om de nu spenderat tid och fått tips från en av Sveriges största artister.

Om de däremot skulle kastas rakt in till juryn för en rejäl sväng om i auditionrummet skulle låtvalet falla på Take My Breath Away för Tyra.

– Ja, den vet jag att jag verkligen kan sjunga bra.

Finns det någon idol ni ogillar?

– Jag tycker inte om att en del av idolerna förändras med sin framgång, och några sådana har man ju hört talas om, säger Tyra.

Kenza kör däremot en lite mer förstående inställning till de svenska artisterna.

– Det är svårt att ogilla idolerna eftersom man får följa dem på väldigt nära håll under en lång tid. De verkar inte vara robotar som andra artister, som Beyoncé till exempel.

"Vi älskar Anders Bagge"

Kenza och Tyra har båda tatueringar på mer än ett ställe på kroppen, och om samlingen skulle utökas med ytterligare en gaddning – denna gång med namnet på en svensk idol – skulle valet vara simpelt.

– Får man säga Anders Bagge? För i så fall blir det lätt honom, vi älskar Bagge! Tänk att ha hans namn tatuerat på underarmen och sedan en liten skalbagge bredvid.

Skulle ni helst hångla med Andreas Carlsson eller skeda med Anders Bagge?

– Egentligen så är ju Anders Bagge mysigare, så att skeda med honom kanske inte skulle vara så dumt. Fast det känns ju nästan lite perverst. Nej, det får nog bli hångla med Andreas Carlsson.