1 av 4
- Foto: Charlotte Brunzell/All Over Press
2 av 4
- Foto: HENRIK MONTGOMERY/SCANPIX
3 av 4
- Foto: Eero Hannukainen /All Over Press
4 av 4
- Foto: Linn Stålberg/Nyheter24

Kenza och Tyra: Vi vill hångla med Andreas Carlsson

För Nyheter24 berättar bloggerskorna Kenza Zouiten och Tyra Sjöstedt om sina Idol-älsklingar.


Idol 2010

Vem var bäst? Vem var sämst? Vem vinner? Läs allt om Idol på Nyheter24.se/noje/idol

Idol 2010 har satt igång med en rivstart, men snart kan programmet få konkurrens av bloggerskorna Kenza Zouiten och Tyra Sjöstedt, som inom kort syns i webb-teverutan med Kenza & Tyra show.

Trots en svidande konkurrens om tittarna kan bloggerskorna snabbt enas om vem som är favoritidolen genom tiderna.

Darin! Nu har vi dessutom hängt lite med honom under inspelningen av showen, vilket verkligen gick superbra, så vi måste nog välja honom.

Något framtidsmaterial för Idol tror tjerna dock inte att de är, även om de nu spenderat tid och fått tips från en av Sveriges största artister.

Om de däremot skulle kastas rakt in till juryn för en rejäl sväng om i auditionrummet skulle låtvalet falla på Take My Breath Away för Tyra.

– Ja, den vet jag att jag verkligen kan sjunga bra.

Finns det någon idol ni ogillar?

– Jag tycker inte om att en del av idolerna förändras med sin framgång, och några sådana har man ju hört talas om, säger Tyra.

Kenza kör däremot en lite mer förstående inställning till de svenska artisterna.

– Det är svårt att ogilla idolerna eftersom man får följa dem på väldigt nära håll under en lång tid. De verkar inte vara robotar som andra artister, som Beyoncé till exempel.

"Vi älskar Anders Bagge"

Kenza och Tyra har båda tatueringar på mer än ett ställe på kroppen, och om samlingen skulle utökas med ytterligare en gaddning – denna gång med namnet på en svensk idol – skulle valet vara simpelt.

– Får man säga Anders Bagge? För i så fall blir det lätt honom, vi älskar Bagge! Tänk att ha hans namn tatuerat på underarmen och sedan en liten skalbagge bredvid.

Skulle ni helst hångla med Andreas Carlsson eller skeda med Anders Bagge?

– Egentligen så är ju Anders Bagge mysigare, så att skeda med honom kanske inte skulle vara så dumt. Fast det känns ju nästan lite perverst. Nej, det får nog bli hångla med Andreas Carlsson.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Scorsese sägs vilja göra film om Frank Sinatra

1 timme sedan

Kinsella: Jag har aggressiv hjärncancer

igår 21:14
Sophie Kinsella, författaren till storsäljaren "En shopaholics bekännelser", behandlas för "en aggressiv form av hjärncancer", skriver hon på Instagram. Diagnosen ställdes för två år sedan.

Detaljen som avgjorde i "Sveriges mästerkock" 2024

igår 21:05
Det är dags för en rafflande final av "Sveriges mästerkock" 2024. Tess Medina och Josefine Freij ställs mot varandra där de ska laga en trerättersmeny. Men vad var det egentligen som avgjorde vinsten?

Därför avbröts Sveriges mästerkock-finalen i förtid

igår 20:57
Under onsdagen sändes Sveriges mästerkock-finalen, där det skulle avgöras vem som skulle vinna av Josefine Freij och Tess Medin. Men programmets finalavsnitt fick avbrytas i förtid. Här får du veta varför!

Tess Medina vann Sveriges mästerkock 2024

igår 20:56
En lyxig vinnarmeny med kaviar, kalvfilé och mango avgjorde. Tess Medina tog hem segern i finalen av "Sveriges mästerkock". Det känns som ett nytt liv, ett nytt kapitel, en ny era, säger hon till TT om vinsten.

Robinson 2024: Zayera berättar sanningen om sitt hår

igår 18:52
Zayera Khan är en av Robinson 2024:s färgstarkaste profiler. Och det finns en rad saker som tittarna är nyfikna på när det kommer till henne, bland annat hennes hår.