1 av 6
- Foto: TV4
2 av 6
- Foto: TV4
3 av 6
- Foto: TV4
4 av 6
5 av 6
- Foto: TV4
6 av 6
- Foto: TV4

Rockigt, rökigt och lökigt - så var Idols första kval

Det var en salig blandning av pinsamt värdelöst och smörigt poppigt som trängdes på Idolscenen under det första kvalet i Idol 2010.


Idol 2010

Vem var bäst? Vem var sämst? Vem vinner? Läs allt om Idol på Nyheter24.se/noje/idol

Jisses vilka hotties juryn är! Laila är blondare än någonsin, Andreas Carlsson har universums vitaste smile och Bagge-licious är slimmad som aldrig förr. Bra riv i juryn helt enkelt. Men hur skötte sig deltagarna?

Janine Nyman - "Nobody's Wife"

En sak kan vi i alla fall enas om. Bruden har sjukt stor mun. Och en passande röst därtill. I kväll sjöng Janine rockigt, rökigt och rätt lökigt. Hon har hur som helst looken på sin sida. Får la nöja sig med det.

Jonathan Garcés - "The World's Greatest"

Borde det inte finnas straffpoäng på att vara så här smältande insmickrande? Juryn ratade honom, men om inte tonårstjejerna smälter av det här så vet jag inte vad. Han kanske inte suger blod som Edward Cullen, men jag sätter en hunka på att killen kan lämna rätt schyssta halsmärken på fjortisbrudarna ändå. Först i kön, någon?

Madeleine Finck-Björgen - "Everywhere"

Sockersöta, toppenrara, supermysiga Madeleine. Svenska folket verkar älska denna lilla gullunge. Till och med Bamses farmor hade smällt av. Känns bara lite ansträngande för käkarna att le sådär mycket hela tiden. Dessutom lär nigningarna liksom slita på knäna efter ett tag.

Chris Andersen - "Somebody like you"

Blundar man tillräckligt hårt kan man nästan, nästan, nästan föreställa sig Keith "Guden" Urban. Det är dock stora skor att fylla för Chris. Och det där med stora fötter vet vi ju vad det betyder. En väldigt stor röst. Chris är en svennecowboy deluxe.

Sebastian Krantz - "If it's all I ever do"

Killen tror att vi ska gå på tricket. Att han har snaggat sig och blivit gangsta alltså. Men visst är det fortfarande den honungslena rösten vi bjuds på. Om han hade öppnat ögonen mer än två sekunder åt gången så hade vi kanske kunnat se hans avslöjande glittrande ögon också. Sebastian "stjärngossen" Krantz, var är du?

Linda Varg - "Living without you"

Bruden är ju utomordentligt snygg alltså. Juryn älskar henne, och tydligen tittarna också. Känslan var ju på plats, men för mig slår Linda-versionen med lite mera riv i det här. Pälskragen var typ rockigast på scenen.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!