1 av 2
- Foto: TV4
2 av 2
- Foto: TV4

Andreas Carlsson sågar Håkan Hellström

Håkan Hellström gick nyligen ut och sa att Idoljuryn "mördade folk psykiskt". Andreas Carlsson gav tillbaka med samma mynt efter gårdagens Idolsändning.


Idol 2010

Vem var bäst? Vem var sämst? Vem vinner? Läs allt om Idol på Nyheter24.se/noje/idol

Under gårdagens första kvalrunda i Idol 2010 var det en hård trio som satt i jurystolarna. Laila, Andreas och Anders har under veckorna för auditionsturnén - i vanlig Idolordning - fått kritik för att de är stränga, hårda och rentav elaka.

Artisten Håkan Hellström sa till och med att det juryn "inte vet någonting", att det dem gör är "mord" och att "de borde få stryk". Jurymedlemmen Andreas Carlsson håller inte helt med om Hellströms något radikala ståndpunkter.

– Vi ger det svenska folket och deras känslor en röst. Om jag satt och sa fel saker hade jag antagligen inte varit med i juryn, säger han till Nyheter24 efter sändning.

Att Hellström har en poäng i sin kritik är alltså inget Andreas Carlsson vill medge, och dessutom finns det mer att vänta.

– Det är Håkan Hellström som är hård, jag är inte hård. Vi har dessutom inte ens börjat än. Nu ska det fan vara en bra höst, och vi kan inte släppa in en massa halvmesyrer, säger han till Nyheter24.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!