Idolkvalet bjöd på Finlandsfärja och rock-Barbie

- 29/09/2010, 02:03 -
1 av 6

Linus Hallsénius/TV4

2 av 6

TV4

3 av 6

TV4

4 av 6

TV4

5 av 6

TV4

6 av 6

TV4

Det var en tuff match mellan tisdagens kombatanter i kvalet i Idol 2010. Tittarna fick uppleva såväl rock-Barbies som presidenter och niondeklassare. Helt vanlig kväll alltså.

Andra dagen på kvalveckan i Idol 2010 rivstartades med en Anders Bagge iklädd städrock. Sedan rullade det bara på. Andreas Carlsson var dagen till ära lite småbutter, men det kunde en och annan idol råda bot på. Såhär lät i alla fall kvällens kvalfinalister!

Emil Carlsson - The boxer

Rackarungen Emil har släppt kepan och guran, men den James Blunt-smekande rösten vägrar släppa taget. Det är mysigt och gosigt, gulligt och lent. Och en aning tamt. Where's the tiger mister?

Sassa Bodensjö - Highway to hell

Jäklar vilken scenshow rockbruttan Sassa bjussar på! Äntligen är det någon som vågar släppa loss det inre lejonet lite. Dessutom har hon snakebites i läppen. Alltså fattar ni vad hårt? Det knyter sig i magen av bara tanken.

Andreas Weise - I believe I can fly

Unge herr Weise sportar verkligen ytterst stiliga röstresurser. Å andra sidan blir det lite väl mycket "tennisveckan goes magnumflarren"-vibbar. Rufsa till håret, grabben, så kan vi snacka pallplats sen.

Elin Blom - Nothing else matters

Här har vi bruden som är rivigare än Tina Turner, blondare än Laila Bagge och mer finsk än Mark Levengood. En tokrockig Barbie-bastare helt enkelt.

Björn Nagander - Crying

Det här är ju alldeles för mycket Finlandsfärja och niornas revy för att det ens borde räknas. Dock ska killen ha heder för att han är den deltagare som lyckas få in flest antal inövade manér under en och samma minut. Grattis, verkligen.

Alice Hagenbrant - One

Hur snygg, cool och grymt bra är inte Alice på en skala? Hon gör låten till sin egen, är proffsigt säker och sjunger gåshudsframkallande. Alice for president!