1 av 6
- Foto: Linus Hallsénius/TV4
2 av 6
- Foto: Linus Hallsénius/TV4
3 av 6
- Foto: Linus Hallsénius/TV4
4 av 6
- Foto: Linus Hallsénius/TV4
5 av 6
- Foto: TV4
6 av 6
- Foto: TV4

Traumatiskt och pårökt i Idols tredje kval

Idol 2010 hade kvalbjudning på onsdagskvällen. På partyt bjöds en Courtney Love-copycat, en luffartyp och dagens mysigaste drömdejt. Och vilken fest det blev!


Idol 2010

Vem var bäst? Vem var sämst? Vem vinner? Läs allt om Idol på Nyheter24.se/noje/idol

Galen stämning i tredje kvalet i Idol 2010. Såhär skötte sig deltagarna!

Simon Lingmerth - Kiss

Simon ser ut som en luffare på uppåttjack när han svänger de lurviga till denna Prince-dänga. Och hår har ju killen tillräckligt av för att det ska svänga ordentligt. Galet groove-igt.

Michaela Osberg - When I look at you

Michalea var ett huvud på solariebruna ben ikväll. Hon hade matchat världshistoriens kortaste jeansshorts med jordens tråkigaste låt. Snarkvarning deluxe.

Jay Smith - Where ever you go

Jay Smith är verkligen traumatiskt bra. Att han klär i farlig tisha, trashade jeans och skinnpaj höjer inte direkt hans odds. Stort plus för att det dessutom river till som en sexa Jack Daniels i Jays strupe när han tar ton.

Malin Brännlund - Thank you

Vem bestämde att den stackars bruden skulle ha en gravidklänning av hundöronsliknande skinnlappar på sig? Framträdandet i sig var flummigt, galet och tillsynes smått pårökt. Courtney Love o c/o jublar. 

Daniel Norberg - High and dry

Har inte Daniel den mysigaste rösten så säg. Jag vill ha Bingolotto-kväll käkandes hemlagade kokostoppar och vaniljte med Daniels stämma. Drömdejt.se.

Minnah Karlsson - Not ready to make nice

Jag får gåshud bara av titeln på den här låten. Dessutom får Minnah armhåret att göra vågen. Ärligt, snyggt och proffsigt. Vajert!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

Harvard tar bort bok med människoskinn

Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

1 timme sedan
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

2 timmar sedan
Vilket datum har "Ronja Rövardotter" premiär på Netflix, när kommer säsong 2 och varför känns huvudrollsinnehavaren Kerstin Linden så bekant? Nyheter24 reder ut allt om den nya tv-serien.

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

3 timmar sedan
Victoria Silvstedt är den svenska modellen och sedemera börsproffset som trollbundit svenskarna sedan sitt genombrott i början an 1990-talet. Än idag är det många ute i stugorna som är nyfikna på Victoria – här har Nyheter24 sammanställt de vanligaste frågorna svenskarna googlar om Victoria – hennes längd, ålder, ex-man, pojkvän, barn och mycket mer.

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

3 timmar sedan
Sveriges mästerkock 2024 är i full gång och i det senaste avsnittet fick Hugo, 25, lämna tävlingen – något som fått tittarna att reagera.