"Lika trist som en tisdagskväll i Katrineholm"

- 01/10/2010, 00:27 -
1 av 7

Linus Hallsénius/TV4

2 av 7

Anders Wiklund / SCANPIX

3 av 7

TV4

4 av 7

TV4

5 av 7

TV4

6 av 7

TV4

7 av 7

TV4

En salig blandning av stjärnglimtar och stolpskott - så var det fjärde kvalet i Idol 2010.

Det fjärde och sista kvalet i Idol 2010 ägde under torsdagskvällen rum, och givetvis var Nyheter24 på plats bland ett gäng sköna lirare. Idolerna bjöd på både tråkhysteri och skönsång, och såhär lät dem.

Freja Sterner - Did you give the world some love today, baby

Fyrverkerier, blixtrar och brakande dunder. Nja, riktigt så mäktigt var ju inte det här va'. Bruden har krånglat till det maximalt med en låttitel segare än Sunset Beach-säsongerna och en dänga lika trist som en tisdagskväll i Katrineholm.

Geir Rönning - Burnin'

Visst är det schysst att även farbror artisträv får plats i Idol. Här behöver vi inte lära en gammal hund att sitta, för Geir kan redan snurra runt, göra vacker tass och gå fot likt en nykammad cocker spaniel.

Alicia Francke Bocio - Sweet dreams

Discobruden Alicia valde en tungvrickarlåt utan motstycke, och knappt Speedy Gonzales hängde ju med i svängarna.

Jimmy Claeson - Cryin'

Mjukisrock på skolavslutning. Jimmy har en grym röst, men i kväll blev det knock-out av både Geir och Olle. Det var som att använda tandskydd och hockeyhjälm när någon kickar en i skrevet.

Linnea Henriksson - Hope there's someone

Jag vill ha Linnea, den där rösten och alla hennes favoritlåtar att plocka fram en grå deppdag i oktober. Får man Leonardo DiCaprio och en påse dillchips på köpet så är det klappat och klart sen.

Olle Hedberg - Sex on fire

Olle är kompromisslöst hunkig och dessutom en riktigt skön lirare.  Att han ser ut som en testosteronstinn och stelopererad kamphund på scen verkar vara något vi får leva med. Tror vi klarar't.