1 av 2
- Foto: TV4
2 av 2
- Foto: Jonas Ekströmer/SCANPIX

Bagge: Pengarna skiter jag i

Idol-juryns ständige medlem Anders Bagge låter en av finalisterna i Idol 2010 ta hand om stålarna han tjänar under Idol 2010. – Jag gör nya, säger han till Nyheter24.


Idol 2010

Vem var bäst? Vem var sämst? Vem vinner? Läs allt om Idol på Nyheter24.se/noje/idol

Under fredagens kvalfinal utsågs de elva som under hösten kommer tävla om titeln Idol 2010. Anders Bagge, som tillsammans med kollegorna Laila Bagge-Wahlgren och Andreas Carlsson, har letat land och rike runt efter talang är nöjd men utpumpad efter en tuff kvalvecka.

– Jag är helt tom. Samtidigt är jag otroligt stolt över dem som gått vidare, och jag tycker att vi i juryn och svenska folket har tagit fram ett kanongäng, säger Bagge till Nyheter24

Kommer du sakna någon av dem som slogs ut?

– Det var tråkigt att Chris åkte ut, men Andreas Weise gick ju vidare. Det var kul eftersom han är en favorit för Andreas (Carlsson).

Bagge hyllade under fredagens sändning gotlänningen och tillika finalisten Olle Hedberg, och lovade att köpa hans skiva när den släpps. Men en viss gentjänst krävdes ju då från Olles sida, som säger sig kunna passa såväl Bagges hundar som pengar.

– Nja, mina hundar får han inte vakta. Pengarna skiter jag i. Jag får väl göra nya i så fall. Olle kan vakta pengarna medan jag gör nya - det är en fair deal, säger Anders Bagge till Nyheter24.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!