- Foto: Daniel Ohlsson/TV4

Jay Smith

"Jag är besviken på mänskligheten".


Vinnare Idol 2010

Namn: Jay Smith

Bor: Helsingborg

Yrke: Lagerarbetare

Ålder: 29

Familj: Flickvännen Sara

Civilstånd: Skild/sambo

Vad saknar du mest hemifrån?

– Min familj, mina vänner och min flickvän. Att få lov att repa och hålla på mer med musik än vad vi gör här. Nu är det bara en massa promotion, kläd- och hårfix hela tiden.

Hur känns det med alkoholförbudet ni har som idoler?

– Det känns ju lite surt, men å andra sidan finns det ju till för att man inte ska försova sig eller spy två minuter innan man ska prata med pressen.

Vad är din största fobi?

– Spindlar! De ser onda ut och som att de är ute efter en. Jag gillar inte saker som har mer än fyra ben.

Hur ser en typisk fredag ut för dig?

– Har jag jobbat i veckan vill jag bara ta det lugnt, annars går jag gärna ut och festar. Går man ut efter en hel jobbvecka kan man ju räkna med att det inte går så bra. Men jag är ingen teve-kille, det visas alldeles för mycket reklam. 

Tror du på liv i rymden?

– Kanske. Men jag är lite besviken på mänskligheten faktiskt. För det är snart 2011 och vi borde ha flygande bilar och sådant klart redan. Så liv i rymden dröjer nog ett tag.

 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ny jazzfestival till klassisk mark i Stockholm

Sara Stridsberg ger ut ny roman i höst

Sara Stridsberg ger ut en ny roman i höst. "Farväl till Panic Beach" är en berättelse som följer flera generationer från 1917 och framåt i Kungstornet i Stockholm. Om somrarna reser familjen till evighetsstranden Panic Beach tillsammans, och lever omväxlande i "bländande ljus och avgrundsdjupt mörker".

Irma Lehtosalo rörd till tårar: "Mamman de behövde..."

Irma Lehtosalo har blivit en folkkär person runt om i vårt avlånga land. Hon är tacksam för all hjälp hon fått av Marko, så pass att hon blir rörd till tårar.

Avhopp från Eurovisionfest tvingar fram flytt

Efter ett 20-tal avhopp från kringarrangemangen runt Eurovision har Malmö stad behövt tänka om. Den enda musikscenen utan säkerhetskontroll vid ingången slopas, rapporterar Sydsvenskan.

Ola Salo: Wonkas konst gör livet uthärdligt

1 timme sedan
Efter Jesus och Judas kliver Ola Salo i höst ut på Göteborgsoperan som den skruvade chokladfabrikören Willy Wonka. Det kan vara ganska roligt att få spela lite mer knäpp än man själv är, säger han med ett snett leende.

Molly Sandén sjunger på Grammisgalan

1 timme sedan
Molly Sandén, Hooja och Ellen Krauss. Det är några av de artister som uppträder på årets Grammisgala.