Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

"Slutar på efterfest – med eller utan tjej"

1 av 1

Daniel Ohlsson/TV4

Nöje | 07/10/2010 14:34

Nyheter24:s Elin Kvist tar pulsen på Idolfavoriten Andreas Weise.

Hur är det att bo på hotell?

– Det är väldigt kul! Jag tror faktiskt att jag kommer flytta in på hotell sedan, för jag orkar inte betala räkningar, städa och så alltså. Jag förstår inte varför inte fler människor bor på hotell, men  måste man ju ha pengarna till det också. Det hade ju i alla fall varit en kul grej när man var ung. Kanske lite jobbigare när man börjar få familj.

Kommer det bli spritfest på artisthotellet i år?

– Det vet man aldrig, men det tror jag inte. Det är ju tvärnej till att ta en öl liksom. Man kan ju i och för sig göra vad man vill, även om jag förstår att programmet skulle skadas om det händer något. Jag en rätt så rastlös själv och jag vill göra som jag vill, så det är klart att det är lite jobbigt.

Hur ser en Weise-fredag ut?

– Den börjar med en afterwork efter jobbet, för att sedan åka hem och käka middag med vänner och tillslut ut på en enorm barrunda. Man märker liksom på benen dagen efter att man är trött. Kvällen slutar väl oftast vid sex-sju på morgonen på en efterfest i Gamla Stan. Med eller utan tjej.

Vem är ditt största fan?

– Det är nog min mamma.

Om du skulle tatuera in en annan idols namn på din kropp, vem skulle det bli?

– Olle! Jag skulle tatuera in tre raukar och sedan Olle i mitten.

Vad tror du om chanserna till romanser inom Idol-gänget?

– Enormt, vansinnigt och helt löjligt stora! Fast de flesta tjejerna har ju killar, och de andra är för unga. Det känns som att jag och Olle är de enda riktiga singlarna. Så det blir nog lite svårt kanske.