Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Alice Hagenbrant

- 07/10/2010, 14:49 -

Daniel Ohlsson/TV4

"De säger att jag våldtar låtar".

Hur känns livet i Idol-bubblan?

– Det är kul men lite läskigt. Jag har rätt mycket prestationsångest eftersom jag fått den här chansen av svenska folket.

Hur tar man kritik man möts av som idol?

– Jag har drabbats hårt av väldigt elaka kommentarer och folk har sagt saker som att jag "våldtar låtar". Först blev jag jätteledsen, men nu har jag lärt mig hur jag ska hantera det.

Du bor tillsammans med din pojkvän?

– Ja, och min sambo hade inte kunnat vara mer fantastik än han är. Ringer jag till exempel och säger att jag känner mig ensam så kör han tre timmar för att komma hit. Han är världens bästa stöd.

Ni har väl regler för gäster på hotellet?

– Ja, vi får ju inte ha folk som sover över hos oss, och sen får vi ju inte dricka alkohol.

Hur troligt är det att du är den första att spräcka spritreglerna?

– Absolut inte troligt. Jag tar den här tävlingen på största allvar, och det här är min chans. Det tänker jag inte sjabbla bort bara för att jag skulle vilja dricka.

Om du måste tatuera in en annan idols namn på din underarm, vem skulle det bli?

– Skämtar du? Aldrig att jag skulle göra det. Jag hade nog skrivit "boom" bara för att det har blivit en intern grej vi kör med. Andreas Weise började säga det, och nu säger alla det hela tiden.