Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Geir Rönning

1 av 1

Daniel Ohlsson/TV4

Nöje | 07/10/2010 16:22

”Jag älskar och hatar stort”.

Hur är Idol-cirkusen egentligen?

– Det är helt fantastiskt underbart. Eftersom jag är skorpion är jag en sådan person som vill ha uppmärksamhet och ber om det, så det här passar mig väldigt bra. Jag vill gärna såväl somna som vakna till applåder.

Brukar du tyda stjärntecken?

– Ja, jag är väldigt intresserad av det där. Framförallt eftersom det stämmer så himla bra överens med vem jag är. Vilka kan bli lite skrämda när jag säger att jag är skorpion, för jag älskar väldigt stort men är stor i hatet också.

Finns det risk att man blir utbränd i Idol?

– Den risken finns absolut för dem som inte är vana. Jag har varit med i liknande sammanhang tidigare, och vet hur man ska hantera det. Här finns ingen tid för vila över huvud taget, men eftersom jag är pappa behöver jag inte lika mycket vila som de andra.

Tror du att du kommer bli störd av ungdomarnas vilda fester och sena kvällar?

– Nej, ingen stör mig. Jag har en egen liten grej jag kör med, så de hade kunnat riva hotellet utan att jag vaknar. Varje natt har jag hörlurar i öronen med ord som musikansvarige Urban och sångpedagogen Sofia säger. Det surrar hela natten och gör att jag i sömnen plockar upp och lär mig en massa saker.

Vad är det första du gör om du åker ur Idol?

– Tar en bira! Här är jag 47 år och får inte ens ta en öl om jag vill. Jag känner mig omyndigförklarad.