Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Idolkvällens topp och flopp

1 av 5

Sören Andersson / SCANPIX

2 av 5

Sören Andersson / SCANPIX

3 av 5

Sören Andersson / SCANPIX

4 av 5

Sören Andersson / SCANPIX

5 av 5

Nöje | 09/10/2010 02:00

I den första fredagsfinalen i Idol 2010 var det några deltagare som glänste lite extra. Och sedan måste ju någon inta bottenplatsen också. Se vem här.

Årets första fredagsfinal i Idol 2010 ägde under fredagen rum, och Nyheter24 var på plats i en kokande studio. Nedan återfinns kvällens tre hetaste idoler, och en som tyvärr tvingas stå i kylan.

Kanon

Olle Hedberg - "Talkin' about a revolution"
Nejmen nu ni. Killen sitter ju inne med guralirande och vässad sång á la gåshudsbonanza. Snyggt, hörru!


 

Linnea Henriksson - "Crazy"
Undertecknad är skyldig unga fröken Henriksson en ursäkt. Jag äter snällt upp den småsura och Bert Karlsson-feta tvåpoängaren hon fick efter torsdagens repetitioner, och tilldelar henne nu istället titeln som den skönaste bönan i tävlingen.


 

Andreas Weise - "For once in my life"
Att bli topplistad som "årets comeback" redan första finalveckan måste vara som att vakna en söndagsmorgon och upptäcka att man ligger sked med en morgonhunkig Johnny Depp  - gött som satan, men en aning märkligt. Hur som helst var Weise värd varje ord, för i kväll var han verkligen strålande. Lirar'n är het.


 

Kalkon

Linda Varg - "You oughta know"
Att se skogstokig och hämndlysten ut är ingen superhet kombo i Idol 2010. Bruden är ju verkligen tillräckligt cool i sig själv för att låta bli spasmryckningar och decenniets mesta överspel.