Måndag 25 Okt
Stockholm

Bagges veterinärräkning: 120 000 kronor

1 av 3
2 av 3
3 av 3

Priset för att rädda livet på sin älskade hund Esther blev en dyr historia för Anders Bagge. Just nu är prislappen uppe i hela 120 000 kronor.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Strax före årets säsong av Idol 2010 drog igång landade en helikopter utan tillstånd på jurymedlemmen Anders Bagges tomt. Hunden Esther, 3, reagerade genom att hoppa in i helikopterns roterblad och fick därigenom halsen avskuren. Mirakulöst nog överlevde hunden, men till ett dyrt pris.

Hussen Anders har varit tvungen att punga upp med hela 120 000 kronor i veterinärräkningar för att rädda sin älskade Esther, och till råga på allt har han inte ens hört ett ljud från de ansvariga till olyckan.

– Det som göra mest ont är att de inte ens kan skicka ett sms eller fråga hur hunden mår, säger Bagge till Aftonbladet.

Det verkar dock inte vara första gången som Anders Bagge med familj får oväntat besök. Enligt Aftonbladet händer det att fans knackar på dörren till hans 1100 kvadratmeter stora villa, eller att de till och med står och väntar på honom i trädgården.

Ibland är det dock inte ovälkomna besök som är det mest häpnadsväckande. En man skickade exempelvis en hög med obetalda räkningar och en lapp orden: "japp, de här måste betalas, okej?".

Kommentera
Kopiera länk
Dela