1 av 3
- Foto: Sören Andersson / SCANPIX
2 av 3
- Foto: Charlotte Brunzell / All Over Press
3 av 3
- Foto: ANDERS WIKLUND / SCANPIX

Elin Blom om påstådda Idol-romansen

Idoldeltagaren Elin Blom, 16, verkar ha hängt extra mycket med en av sina medtävlanden i veckan. – Vi umgås mycket, säger Elin till Nyheter24.


Idol 2010

Vem var bäst? Vem var sämst? Vem vinner? Läs allt om Idol på Nyheter24.se/noje/idol

Det händer grejer på Idol-hotellet. I veckan stod skivinspelning, fika, shoppingrunda och kompishäng på schemat för deltagaren Elin Blom, 16.

Vad läsarna på hennes blogg bland annat fått följa med på under veckan är en hel del umgänge med Elins medtävlande Daniel Norberg, 20. Om det möjligtvis är en romans på gång mellan idolerna verkar Elin smått förtegen om.

– Nja, det är nog mest vänskap. Vi är yngst, så vi umgås mycket därför, säger Elin till Nyheter24.

Är det mycket hemlighetsmakeri på hotellet?

– Nej, alla är väldigt öppna och de skulle nog berätta om det var någon romans på gång.

I morgon äger den andra fredagsfinalen i Idol 2010 rum, och Elin tävlar då om en fortsatt plats i tävlingen med låten "I don't believe in you" av Pink.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tecwyn Ewans ny orkesterchef på Malmö opera

Efter succén: "Sluta leta efter min stalker"

Netflixsuccén "Baby reindeer" har skapat en jakt på de verkliga personerna bakom händelserna i dramaserien. Nu vill huvudpersonen sätta stopp för spekulationerna.

Årets museum ligger i Göteborg

Ett museum som genomgått en flera år lång förvandlingsprocess får utmärkelsen Årets museum. Sjöfartsmuseet Akvariet i Göteborg vann i konkurrens med Bildmuseet i Umeå och Eskilstuna Stadsmuseum.

PJ Anders Linder lämnar tidskriften Axess

Tidskriften Axess Magasins chefredaktör PJ Anders Linder lämnar posten efter elva år. Han efterträds av Nina Solomin, för närvarande kulturchef på nyhetsmagasinet Fokus.

Därför är Steffi Mendez extremt känd – utanför Sverige

1 timme sedan
Stephanie "Steffi" Mendez är dotter till DJ Mendez, och utanför Sverige är hon extremt känd. Här är allt du vill veta om Steffi – relationen med Dante Lindhe, familj, barn, jobb och mycket mer.

Pernilla Wahlgren flyttar: “Har lite hybris”

2 timmar sedan
I ett Instagram-inlägg berättar Pernilla Wahlgren om flytten, något som hon förklarar ha "lite hybris" över. Nu hamnar hon nämligen på samma ställe som Sarah Jessica Parker.