Söndag 25 Sep
Stockholm

Klädmobbningen av Bagge som tittarna inte fick se

Det var innan sändningen av gårdagens Idol som de övriga jurymedlemmarna tillsammans med Peter Jidhe gick till stylingattack mot Anders Bagge. - Man måste kunna vara ärlig säger Laila Bagge till Nyheter24.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Idol 2010

Vem var bäst? Vem var sämst? Vem vinner? Läs allt om Idol på Nyheter24.se/noje/idol

Det tittarna inte fick se av Idol igår var hårda skämt om Anders Bagges kläder och styling. Laila Bagge-Wahlgren och Andreas Carlsson skojade friskt tillsammans med programledaren Peter Jidhe om Bagges kläder, och sa bland annat att "han inte såg klok ut".

Det var då Bagge provade sina kläder inför kvällen som skämtet började, men det hela eskalerade senare under kvällens gång. Laila Bagge var dock inte särskilt ångerfull efter sändningen.

– Man måste kunna vara ärlig. Det såg ju förjäkligt ut, och redan när han satte på sig den där tröjan backstage så frågade jag och Andreas om han verkligen skulle se ut sådär. Sedan kunde vi inte hålla oss från skratt, säger hon till Nyheter24.

Behandlar ni varandra så alltid?

– Ja, jag får ju också sådana garv av killarna ibland, och då vet man att det inte är bra. Vi har ju en rätt så hård jargong mellan oss, men eftersom vi vet att vi älskar varandra så får vi vara riktigt råtaskiga.

Vad har de sagt till dig?

– Anders kan kläcka ur sig att jag har ormläpp och att jag måste sätta på mig läppstift, säger Laila till Nyheter24.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.