Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Idol-panelen: Kurt Cobain vänder sig i graven

1 av 7

Charlotte Brunzell/All Over Press

2 av 7

Sören Andersson / SCANPIX

3 av 7

TV4

4 av 7

Nyheter24

5 av 7

Nyheter24

6 av 7

7 av 7

Nöje | 16/10/2010 16:49

Nyheter24:s egen Idol-panel har koll på vad som egentligen var hett, rätt och totalt värdelöst i  höstens andra fredagsfinal.

Vem var kvällens bästa?

Sibel: Utan tvekan Jay! Men även Geir. Elin Blom var också mycket bra!

Quetzala: Föll totalt för Elins version av Pinks "I don't believe you". Mycket bättre än grötiga PMS-Pink. Stiligt, blödigt och galet vackert.

Elin: Geir! Även då jag egentligen är en av de konservativa motståndarna till att killen redan är så etablerad, så håller jag i det här fallet tyst. Satan vad bra norrbaggen är. Gammal är äldst.
 

Vem var bottennappet?

Sibel: Ingen är dålig, men Daniel har jag aldrig riktigt fastnat för... Sedan tycker jag inte att Linnea var så bra som juryn vekade tycka. Förstår inte hennes sånguttryck alls!

Quetzala: Jay Smith. Vill typ injicera droger i honom. Eh, och den där tröjan? Att stylisterna vågade släppa ut honom som någon slags Buttericks-Kurt Cobain. Herregud, Kurt Cobain vänder sig förmodligen i sin grav as we speak och letar upp maskingeväret igen.

Elin: Daniel. Jag tror inte att Daniel kan vara mer farlig än såhär. Generna tillåter liksom inte mindre gos och fredagsmys. Och även om Andreas Johnson känns som en mellanmjölksvariant till rockstar så kan han i alla fall riva till det ibland.
 

Hur skötte sig juryn?

Sibel: Okej. Jag tycker att Andreas Carlssons kommentarer är riktigt sköna! Laila kan överdriva lite mycket ibland och Bagge har väl de mest rättvisa kommentarerna.

Quetzala: Så jävla trött på dem. Skulle hellre se Stefan & Christer i juryn.

Elin: Ikväll drog juryn med sig den efterlängtade gästen "konstruktiv kritik" till Idol-kalaset. Party pooper'n "elaka spädbarnsliknelser" fick stanna hemma. Det tackar vi för.
 

Vad är kvällens största snackis?

Sibel: Andreas Weises skämt mot Jihde. När Jihde frågar Weise, "vad har du som jag inte har?", varpå han svarar: " fråga din fru". HAHAHAHA.

Quetzala: Förmodligen att Andreas Weise enbart har ett enda tonläge samt är i desperat behov av en haircut.

Elin: Jays styling. Det är säkert svinballt att ha svettdrypande hårtestar, ett sönderfestat rockfejs och en grovstickad lodiskofta. Åtminstone om man ligger söndagsdekis i en sunkig knarkarkvart. Familjeunderhållning, någon?
 

Vågar man titta nästa vecka?

Sibel: Ja absolut! Men lite tråkigt är det. Utan Weises sköna kommentarer och de grymma killarna - samt Elin Bloms ögon - vore Idol ingenting. Men faktum är ju att killarna är mycket bättre än tjejerna i år tycker jag.

Quetzala: Jarå, ska lätt kolla, och rösta på Elin.

Elin: På ett villkor. Att Andreas Carlsson lovar att ha mer urringning och visa bringa. Då snackar vi.