Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Idol-Geirs utbrott mot TV4:s personal

- 18/10/2010, 16:21 -
1 av 2

Sören Andersson / SCANPIX

2 av 2

Anders Wiklund / SCANPIX

För Idol-deltagaren och juryfavoriten Geir Rönning har tävlingen börjat fresta på humöret. – Nu märks det att nerverna sitter på utsidan, säger han till Nyheter24.

Idol 2010 verkar minst sagt vara en känslomässig berg- och dalbana för deltagarna, som nu är inne i sin tredje finalvecka. Till och med för artisträven Geir Rönning är tävlingen mentalt påfrestande.

– Nu börjar det utan tvekan bli tufft klimat i tävlingen. Man märker på folk att nerverna sitter på utsidan, även på mig trots att jag har hållit på så länge i den här branschen. Förra veckan mådde jag till exempel så fruktansvärt dåligt, berättar Geir för Nyheter24.

Förutom alla de prövningar som tävlingen i sig innebär så har Geir ytterligare en jobbig omständighet att ta hänsyn till.

– Innan fredagens final hade jag inte träffat mina barn på över tre veckor, och det är oerhört jobbigt. Jag saknar dem så fruktansvärt. Tänk dig att få en 2,5-åring i famnen, med den totala kärlek det innebär. Det är underbart. 

All anspänning och saknaden efter barnen påverkade Geir, som innan fredagens sändning gjorde något han ångrar.

– Jag var väldigt otrevlig mot en underbar människa i produktionen, och det är inget jag är stolt över. De förtjänar inte det över huvud taget, för de är så himla proffsiga och duktiga. Jag gick fram och kramade henne efteråt och sa att jag var en idiot, så nu är det nog lugnt, säger Geir till Nyheter24.