1 av 3
- Foto: EEROBILD/All Over Press
2 av 3
- Foto: EEROBILD/All Over Press
3 av 3
- Foto: EEROBILD/All Over Press

Weise: Det är dags att skaffa tjej

Andreas Wesie har ett genuint lyxproblem. Han är het, populär och har en hord av tjejer som skriker hans namn på stan. Ändå är det något som saknas.


Idolernas vardagar är fyllda av jobb och ständiga aktiviteter, men för Andreas Weise börjar det, ett hektiskt schema till trots, kännas ensamt på idolhotellet.

– Ja, det kan man lugnt säga. Jag ska vara ärlig och säga att det var ett tag sedan man hade kvinnligt sällskap, så jag hoppas att det här är ett bra fisknät, säger han till Nyheter24.

– Det är dags för mig att skaffa tjej, för jag behöver stöd därhemma. Jag kan ju inte ringa mamma varje gång. Så länge får jag väl dricka mycket kaffe och duscha kallt.

Så ni springer runt som testosteronstinna grabbar i korridorerna?

– Det där är Olle bättre på. Men även om jag alltid tänker på kvinnor så ligger nog mer fokus på vad vi gör i tävlingen just nu. Det är dock konstigt när en stor del av ens liv liksom bara lyfts bort och ersätts av ständigt jobb. Är man 24 år så är man van vid att leva sitt liv på ett visst sätt, säger Andreas till Nyheter24.

Det finns dock en hel del tjejer som skulle ställa sig på rad för att kila stadigt med idolen.

– För vissa tjejer är Idol, och vi som är med, hela deras värld just nu. Det är en sådan galen grej, för nästa år kommer det nya idoler. Dessutom har jag ju aldrig haft tjejer som springer efter mig på det där sättet, så det är ju också en märklig känsla.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

igår 23:21

Allman Brothers-grundare död

igår 18:28
Dickey Betts, en av grundarna till rockgruppen The Allman Brothers Band, är död, meddelar familjen på Instagram. Han blev 80 år.

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

igår 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

igår 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

igår 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

igår 15:00
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.