1 av 9
- Foto: EEROBILD/All Over Press
2 av 9
- Foto: ROLF ADLERCREUTZ/All Over Press
3 av 9
- Foto: ROLF ADLERCREUTZ/All Over Press
4 av 9
- Foto: ROLF ADLERCREUTZ/ All Over Press
5 av 9
- Foto: SÖREN ANDERSSON / SCANPIX
6 av 9
- Foto: Sören Andersson / SCANPIX
7 av 9
- Foto: ROLF ADLERCREUTZ/All Over Press
8 av 9
- Foto: EEROBILD/All Over Press
9 av 9
- Foto: EEROBILD/All Over Press

Från hångelfest till gåshud - så lät idolernas rep

Nyheter24 var på plats i Idolstudion under torsdagens repetitioner, som bjöd på en kavalkad av 90-talsdängor. Se vilka som briljerade eller totalt falerade här!


Idol 2010

Vem var bäst? Vem var sämst? Vem vinner? Läs allt om Idol på Nyheter24.se/noje/idol

Efter en eftermiddag med oklara låtval och smaskiga tolkningar stod det klart. Det var en trio som lyckades leverera på torsdagsrepet.

Daniel - ”Stone me into the groove”
Den här veckan har Daniel kört en copy paste på Markoolios moves. Men trots att det inte ser klokt ut så är det faktiskt lite befriande att se killen knäppa upp översta skjortknappen. Att gossens röst passar bra mycket bättre till smäktande ballader är det däremot inget snack om. 
Betyg: 2/5
 

Olle - ”Wonderwall”
Det här känns nästan för självklart och lätt för Olle.  Grabben är grym med guran, och gör sin egen version av låten som samtliga landets coverband älskar att trasha. Det krävs inte direkt rocket science för att fatta att det här är farligt bra.
Betyg: 4/5
 

Elin - ”Born to make you happy”
Ett inte helt självklart låtval för en rockbrutta, och det här numret lyfter faktiskt aldrig. Alla inövade manér som hon lägger på emellanåt är jag fullkomligt allergisk mot, och hon är så mycket bättre när hon bara får härja fritt.
Betyg: 2/5
 

Geir - ”Alive”
Hela Geirs framträdande känns lite spretigt. Dessutom gör han utomordentligt märkliga rörelser på scen, och trots att rösten i vanlig ordning är fläckfri blir det här ingen höjdare.
Betyg: 2/5
 

Linnea - ”Nothing compares 2 U”
Linnea lyckas alltid beröra, och trots att hon nu tyglat sin galenskap fortsätter hon att briljera. Ståhårsvarning.
Betyg: 4/5
 

Andreas - ”Baby, I love your way”
Det här är ett klockrent låtval - något överraskande, men ett guldläge för hans röst att komma till sin rätt. Killen är både en sann entertainer och en grym sångare, och det är kul att han vågar ge sig på nya genrer. Jag gillar't!
Betyg: 4/5
 

Jay - ”I want it that way”
Det är tunn is för Helsingborgssonen att ge sig på pojkband. En eloge för att han vågar och för att han gör låten till sin egen, men det är totalt mindfucking att se rockbjörnen samsas på scen med ett gäng fjompar med mittbena.
Betyg: 3/5
 

Minnah - ”(Everything I do) I do it for you”
Minnah framgångssaga fortsätter i fin takt från förra veckan. Hennes starka pipa gör sin finfint i hångelsfestivalernas nationalsång, men det är inte direkt superspännande.
Betyg: 3/5

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!