1 av 4
- Foto: Daniel Ohlsson/TV4
2 av 4
- Foto: Sören Andersson / SCANPIX
3 av 4
- Foto: TV4
4 av 4
- Foto: TV4

Linnea: Jag hinner inte ringa mina vänner

Idolernas förhållande med sina nära och kära kan många gånger komma i krock med det pressade schemat de lever efter.


Linnea Henriksson satt under fredagens Idol säkert ytterligare en vecka efter sitt bejublade framträdande med Sinead O'Connors Nothing compares 2 U. Själv har hon blandade känslor efter sändningen.

– Det var läskigt att framföra den. Jag var sjukt nervös för att jag skulle börja gråta när jag pratade med Jihde innan, säger hon till Nyheter24.

– Jag är alltid ärlig med vad jag känner, men jag säger det bäst när jag sjunger. Den här veckan behövde jag sjunga en så här känslosam låt för att må bra i själen.

Linnea tillägnade låten till sina nära, och på plats i studion fanns pojkvännen. Under tiden i Idol har paret kunnat träffas regelbundet.

– Vi har alltid haft ett distansförhållande eftersom han bor här uppe, men nu ses vi ju mycket mer än vad vi gör vanligtvis. Det är bara inte lika intensivt.

Vad betyder hans stöd?

– För mig är det så himla skönt att ha någon som kan titta en i ögonen och säga att "det kommer lösa sig, det blir bra". Alla idoler har inte möjlighet att göra det. Däremot saknar jag många andra människor. Emellanåt hinner jag inte ens ringa mina vänner, säger Linnea till Nyheter24.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!