1 av 3
2 av 3
- Foto: Erik Mårtensson/Scanpix
3 av 3
- Foto: EEROBILD/All Over Press

Idolerna om Jays avslöjande: Vi pratar inte om det

Det har blivit en något tryckt stämning i Idol-huset sedan Jay Smith avslöjats ha använt narkotika.


Idolen Jay Smith testades i veckan positivt för att ha rökt hasch, något som upprört stora känslor inom såväl produktionen som hos hans fans. De övriga Idol-deltagarna verkar dock ta det hela med viss ro.

– Vi har inte gjort ett så himla stort problem av det. Det viktigaste för oss i gruppen, vilket givetvis inkluderar Jay, är att vi tar hand om varandra hela tiden. Vi ska ha fokus på vad som händer på scenen, för det är vad man ska bli ihågkommen för, säger Linnea Henriksson till Nyheter24.

Även den nu kvartsfinalklara idolen Minnah Karlsson är inne på samma linje.

– Vi har försökt att inte prata om vad som har hänt så mycket. Vi kramades och sa att vi kör på, men sen har vi lämnat det.

Är det så ni brukar hantera sådant här?

– Ja, just  bakom scenen brukar vi inte ta upp sådant. Vi tar hand om och peppar varandra för att kunna prestera så bra som möjligt, säger hon till Nyheter24.

Det är en tårögd Jay som till Nyheter24 säger sig vara rörd och oerhört tagen av fredagens stöd - drogavslöjandet till trots.

– Det har varit bland de jobbigaste dagarna jag har haft och bland de finaste kvällarna jag har upplevt. Det var väldigt vackert att trots vad jag berättade idag få ett sådant enormt stöd, och man blir sjukt ödmjuk av att folk tar sig tid och tycker om det man gör.

Även inför sina medtävlande har Jay stor respekt.

– Jag hade aldrig röstat vidare mig själv. Mina vänner i Idol är fantastiska, och de förtjänar att vinna allihop, säger Jay till Nyheter24.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

3 timmar sedan

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.