1 av 4
- Foto: Simone Syversson/All Over Press
2 av 4
- Foto: Simone Syversson/All Over Press
3 av 4
- Foto: Simone Syversson/All Over Press
4 av 4
- Foto: Ingvar Karmhed/SvD/SCANPIX

Lämnade scenen i tårar - får inget stöd av Idolkollegan

Minnah  Karlsson lämnade gråtandes Idolrepetitionerna i Malmö Arena under torsdagen. – Det är inte värre för henne än för någon annan, säger Idolkollegan Olle Hedberg till Nyheter24.


Idol 2010 har anlänt till Malmö Arena. Det är ett krassligt gäng som förväntas äntra scenen under fredagens arenatema, och värst är det kanske för idolen Minnah Karlsson som har åkt på en ordentlig förkylning med hosta och feber.

Under torsdagens första repetition av Bruno Mars-hiten "Just the way you are" lämnade Minnah snabbt scenen i tårar. Vid låtens slut ska idolen sjunga falsett - ett tonläge hon inte klarar med de sjukdomar hon under veckan har drabbats av.

– Anledningen till att jag gick av scenen var för det är så frustrerande att inte kunna ge allt när vi bara är fyra personer kvar. Nu måste jag hitta ny energi och skaka av mig det som har hänt, berättar Minnah för Nyheter24.

Idolernas sångcoach Sofia Lilja stöttade en gråtande Minnah bakom scenen. Efter ett par minuter tvingades dock idolen upp på scenen igen för att slutföra repetitionerna.

– Det gör inte så ont, men det värsta är att tonerna inte bär. Jag har mått bättre i rösten än vad jag gör just nu, och det här känns inte alls bra, säger Minnah.

Har du någon plan B om du vaknar på fredag morgon och mår sämre?

– Nej, det har jag inte. Det måste bli bättre, och även om det inte gör det så är det bara att gå ut och köra järnet i morgon, säger Minnah efter torsdagens repetitioner.

Idolkollegan Olle Hedberg menar dock att Minnah inte är den enda som är sjuk och har problem inför fredagsfinalen.

– Jag är trött, sliten och seg, och även om det har inte satt sig på rösten för mig så är jag också sjuk. Det är vi alla. Det lät ju bra när Minnah sjöng idag på repet, och jag tror inte att det är värre för henne än vad det är för någon annan, säger han till Nyheter24.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

2 timmar sedan

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

2 timmar sedan
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

idag 08:56
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

idag 08:42
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.