1 av 2
- Foto: Björn Larsson Rosvall/SCANPIX
2 av 2
- Foto: ERIK MÅRTENSSON / SCANPIX

Risk för triangeldrama under Idolfinalen

Finalisterna i Idol 2010, Jay Smith och Minnah Karlsson, ryktas nu vara ett par - Jays omtalade förhållande till trots. Efter det som har hänt är det nu oklart om Jays flickvän dyker upp på finalen och stöttar storfavoriten.


Snacket går hett bakom Idol-scenen. Finalisterna Minnah Karlsson och Jay Smith ryktas vara ett par, och trots att de själva inte vill bekräfta romansryktena håller de dörrarna öppna.

– Vi tycker väldigt mycket om varandra, och kommer bra överens. Resten får vi se, säger Jay Smith till Nyheter24.

Även Minnah beskriver idolernas relation som stark.

– Vi gillar varandra väldigt mycket och har kommit varandra nära. Han är en jättebra kille och en otroligt fin människa.

– Däremot måste vi nu fokusera på det vi ska göra i morgon och se förbi allt som händer. Vad som sker sen får vi se, säger Minnah till Nyheter24.

Hade ni fastnat för varandra om ni inte hade befunnit er i Idol-bubblan?

–  Det är klart att vi hade kollat på varandra utanför Idol också, men det är omöjligt att säga om vi hade kommit varandra så nära som vi är nu, fortsätter Minnah.

Under hela Idol-hösten har Jays flickvän figurerat flitigt vid hans sida, och Jay tillägnade till och med en låt till henne under kärleksveckan.

Flickvännen har blivit beskriven som den person som lyckats rädda Jay från ett tungt drogberoende och en tidig död, men nu verkar alltså istället Minnah aktuell för rollen som Jays nya kärlek. Om flickvännen därmed är utraderad ur bilden är Jay förtegen gällande.

– Vårt förhållande är mellan henne och mig, och inget jag vill kommentera, säger Jay till Nyheter24.

Kommer hon att vara på plats på finalen i morgon och stötta dig?

– Det vet jag inte just nu.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

1 timme sedan

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

idag 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".