Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Risk för triangeldrama under Idolfinalen

1 av 2

Björn Larsson Rosvall/SCANPIX

2 av 2

ERIK MÅRTENSSON / SCANPIX

Nöje | 09/12/2010 18:47

Finalisterna i Idol 2010, Jay Smith och Minnah Karlsson, ryktas nu vara ett par - Jays omtalade förhållande till trots. Efter det som har hänt är det nu oklart om Jays flickvän dyker upp på finalen och stöttar storfavoriten.

Snacket går hett bakom Idol-scenen. Finalisterna Minnah Karlsson och Jay Smith ryktas vara ett par, och trots att de själva inte vill bekräfta romansryktena håller de dörrarna öppna.

– Vi tycker väldigt mycket om varandra, och kommer bra överens. Resten får vi se, säger Jay Smith till Nyheter24.

Även Minnah beskriver idolernas relation som stark.

– Vi gillar varandra väldigt mycket och har kommit varandra nära. Han är en jättebra kille och en otroligt fin människa.

– Däremot måste vi nu fokusera på det vi ska göra i morgon och se förbi allt som händer. Vad som sker sen får vi se, säger Minnah till Nyheter24.

Hade ni fastnat för varandra om ni inte hade befunnit er i Idol-bubblan?

–  Det är klart att vi hade kollat på varandra utanför Idol också, men det är omöjligt att säga om vi hade kommit varandra så nära som vi är nu, fortsätter Minnah.

Under hela Idol-hösten har Jays flickvän figurerat flitigt vid hans sida, och Jay tillägnade till och med en låt till henne under kärleksveckan.

Flickvännen har blivit beskriven som den person som lyckats rädda Jay från ett tungt drogberoende och en tidig död, men nu verkar alltså istället Minnah aktuell för rollen som Jays nya kärlek. Om flickvännen därmed är utraderad ur bilden är Jay förtegen gällande.

– Vårt förhållande är mellan henne och mig, och inget jag vill kommentera, säger Jay till Nyheter24.

Kommer hon att vara på plats på finalen i morgon och stötta dig?

– Det vet jag inte just nu.