Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

IDOLCHOCK: "Det är sjukt, men Minnah vinner Idol 2010"

1 av 5

Bertil Ericson / SCANPIX

2 av 5

SÖREN ANDERSSON/Scanpix

3 av 5

Stig-Åke Jönsson/SCANPIX

4 av 5

Bertil Ericson / SCANPIX

5 av 5

Nöje | 10/12/2010 03:46

I kväll äntrar finalistparet Minnah Karlsson och Jay Smith Globens scen i den slutgiltiga Idol-kampen. Idolpolarna Elin Blom, Andreas Weise och Linnea Henriksson tippar här årets vinnare - i överraskande enighet.

Minnah Karlsson ställs på under fredagskvällen mot storfavoriten Jay Smith i finalen av Idol 2010 på Globens scen. Idolkollegorna Elin Blom, Andreas Weise och Linnea Henriksson menar dock att man inte ska underskatta Minnahs vinstchanser.  

Elin Blom: – Jag tror faktiskt att det kan bi en skräll och att Minnah vinner. Hennes riviga nummer kommer gå igenom rutan och ge henne segern. Däremot så har jag har inte hunnit bestämma mig för vems version av vinnarlåten jag gillar bäst.

Andreas Weise: – Jag har vetat att Jay skulle vinna i flera veckor, men nu har jag plötsligt ingen aning längre. Efter att ha hört vinnarlåten och efter det som har hänt de senaste veckorna och dagarna så tror jag inte att det är lika självklart att han vinner längre. Det kommer nog bli en riktigt tuff match. Måste jag säga en vinnare så blir det faktiskt Minnah, även om det är sjukt att jag säger det.

Linnea Henriksson: – Efter att ha sett genrepet så tror jag personligen inte att det kommer bli så himla lätt för Jay, även om han är segertippad. Det blir verkligen en tuff fight, kanske framförallt tack vare att Minnah har vågat släppa loss och lyckats plocka fram en lite galnare sida av sig själv. Det kan nog bli en tjejvinnare i år.