Jay och Minnah på dejt

- 13/12/2010, 10:05 -
1 av 2

BJÖRN LARSSON ROSVALL / SCANPIX

2 av 2

BJÖRN LARSSON ROSVALL / SCANPIX

Fångades på bild när de befann sig på en krog på Södermalm i Stockholm. Jay Smith lämnade lokalen bakvägen.

I går blev paret fotograferade när de befann sig på, vad som såg ut att vara, en intim dejt. Enligt uppgift ska de ha betett sig kärleksfullt och förtroligt med varanda. När de såg att de blivit upptäckta lämnade Jay Smith lokalen bakvägen, medan Minnah Karlsson satt kvar ytterligare en halvtimme och sedan gick ut via huvudentrén.

– Jag är inte mer än människa, sa hon till Expressen innan hon försvann.

Turerna kring Idolfinalisternas kärlekshistoria har varit många. Men att Minnah Karlsson och Jay Smith har ett gott öga till varandra råder det ingen tvekan om.

– Ja, vi är mer än bara vänner, har Jay Smith tidigare sagt.

Andreas Weise rasade mot paret

När uppgifterna om deras romans briserade fick de kritik av bland andra Idoldeltagaren Andreas Weise som då sa:

– Just nu är det mer Paradise Hotel-nivå, och programmets riktning har mer varit skandaler än musik och konst. Jag vill inte vara en del av en skandalsåpa. Det var inte därför jag sökte, sa han till Nyheter24.

Triangeldrama

Meningarna går isär om huruvida Jay och Minnahs relation var ett PR-trick för att spä på intresset inför finalen. Trots att de erkänt att de är mer än bara vänner åkte Jay Smiths officiella flickvän och ex-maka Sara Smith till Stockholm för att ge Jay sitt stöd i Globen. Senare under kvällen berättade hon att de var ett par igen.