- Foto: TV4

Kanon och kalkon i premiären av Idol 2011

När Idol 2011 startade under söndagen så bjöds det på en galen blandning av sköna dudes och totala knäppgökar. Kolla in kvällens bästa och sämsta auditions här.


Han verkar både snäll och fin, men med bastonen från helvetet kan den här grabben nog fixa en mindre naturkatastrof med bara stämbanden. Oooooh, vågen!

Gustav Flink - Somliga går med trasiga skor

 

Olle Hammar, 16, är skönaste katten i stan. Tänk om landets alla fjortisbrudar skulle avguda grabbar som Olle istället för att gå runt med ständig Bieber-fever. Då skulle väldens idomin- och blonderingsförbrukning förmodligen sjunka till smått grekiska nivåer.

Olle Ture Hammar - Feeling good

 

Här har vi tjejen som ger nasalsång ett nytt ansikte. Skulle tippa på att VM i näsvissling låter ungefär så här.

Ellen Hellqvist - Tough lover

 

Vad är maxstraffet för barnarov? En kortare tid på Hinseberg känns nämligen rätt rimligt för att få ha charmknutten André Zuniga Asplund fastlåst i ett hörn i sin lya, sjungandes svängiga Linnros-dängor.

André Zuniga-Asplund - Från och med Du

 

Medan vi andra har svårt att hänga med i rörelserna på Friskis&Svettis; 50 plus-favorit vattengympa, så äger denna ninja-turtle-linedance-idol dansgolvet totalt.

Joseph Tran - Coming true

 

Denna söta tjej har minsann inte haft det lätt, men gett sig fasen på att bli idol. När hon ställer sig framför juryn och river av en egen låt om sin tunga tid med skitsjukdomen cancer så får sig tårkanalerna en ordentlig dusch. Tack, Chasmin.

Chasmin Marques Karlsson - Hold my breath

 

När andra i samma ålder smygröker smuggelciggaretter, blåser upp kondomer till småknottriga luftballonger och fyller neonrosa bh:ar med toalettpapper så skriver Moa Lignell, 16, grymma hitlåtar. Inga konstigheter.

Moa Lignell - When I held ya

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

1 timme sedan
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

3 timmar sedan
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

idag 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

idag 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

idag 14:53
Det är onekligen klirr i kassan för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. Podd-drottningarna tjänar stora pengar på podden Wahlgren & Wistam. Enligt den senaste årsredovisningen unnade de sig en REJÄL utdelning.