Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kanon och kalkon i premiären av Idol 2011

TV4

Nöje | 04/09/2011 21:08

När Idol 2011 startade under söndagen så bjöds det på en galen blandning av sköna dudes och totala knäppgökar. Kolla in kvällens bästa och sämsta auditions här.

Han verkar både snäll och fin, men med bastonen från helvetet kan den här grabben nog fixa en mindre naturkatastrof med bara stämbanden. Oooooh, vågen!

Gustav Flink - Somliga går med trasiga skor

 

Olle Hammar, 16, är skönaste katten i stan. Tänk om landets alla fjortisbrudar skulle avguda grabbar som Olle istället för att gå runt med ständig Bieber-fever. Då skulle väldens idomin- och blonderingsförbrukning förmodligen sjunka till smått grekiska nivåer.

Olle Ture Hammar - Feeling good

 

Här har vi tjejen som ger nasalsång ett nytt ansikte. Skulle tippa på att VM i näsvissling låter ungefär så här.

Ellen Hellqvist - Tough lover

 

Vad är maxstraffet för barnarov? En kortare tid på Hinseberg känns nämligen rätt rimligt för att få ha charmknutten André Zuniga Asplund fastlåst i ett hörn i sin lya, sjungandes svängiga Linnros-dängor.

André Zuniga-Asplund - Från och med Du

 

Medan vi andra har svårt att hänga med i rörelserna på Friskis&Svettis; 50 plus-favorit vattengympa, så äger denna ninja-turtle-linedance-idol dansgolvet totalt.

Joseph Tran - Coming true

 

Denna söta tjej har minsann inte haft det lätt, men gett sig fasen på att bli idol. När hon ställer sig framför juryn och river av en egen låt om sin tunga tid med skitsjukdomen cancer så får sig tårkanalerna en ordentlig dusch. Tack, Chasmin.

Chasmin Marques Karlsson - Hold my breath

 

När andra i samma ålder smygröker smuggelciggaretter, blåser upp kondomer till småknottriga luftballonger och fyller neonrosa bh:ar med toalettpapper så skriver Moa Lignell, 16, grymma hitlåtar. Inga konstigheter.

Moa Lignell - When I held ya