Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bard om kidnappade Linnea: "Min tomboy"

1 av 5

Bertil Ericson / SCANPIX

2 av 5

TV4

3 av 5

TV4

4 av 5

TV4

5 av 5

TV4

Nöje | 06/09/2011 10:17

Linnea "Linni" Barresjö blev under tisdagens Idol kidnappad och ställd framför juryn - där Alexander Bard smälte totalt.

Auditiondagarna för Idol 2011 är över i Stockholm, men innan cirkusen lämnade huvudstaden hade programmets sidekick Cissi Forss en överraskning till juryn.

Cissi har kammat landet på talanger som aldrig tar sig till auditionköerna, utan istället blivit inskickade av vänner eller familjemedlemmar. En av dem är Linnea "Linni" Barresjö, 16, från Rimbo.

– Hon är väldigt udda, och har en egen stil. Hon är lite pojkflicka, beskriver storasyster Emelie.

Storasyster Emelie och Linnis mamma har kidnappat den unga talangen och för henne ovetandes till den hårda Idoljuryn, där hon chockad framför sin egen låt.

"En härlig tomboy"

Juryns Alexander Bard blir hänförd av Linnis utseende och stil.

– Jag gillar din look, Linni. Jag är svag för allt androgynt. Du är en riktigt härlig tomboy. Det finns många sådana, och musikvärldens dras de till. Där får de uttrycka sig, och där får de plats. Jag tänker på Tracy Chapman och den traditionen.

– Vi har ingen sådan i Sverige idag, vi har ingen tjej som har gutsen som du har. Du är min tomboy, säger han.


Se "Linnis" kidnappning och framförande här:

Hur det går för Linni ser du i tisdagens Idol 2011, klockan 20.00 på Tv4.