Grabbarna som slåss i kvällens Idol

En gymbiff, en skön dude och en reggeason - här är killarna som tävlar i kväll.


Tony Weseth, 19, Stockholm

Håller på mycket med träning och sång. Spelar dessutom både piano och gitarr. Uppträder på onsdag med låten "In Love With A Girl" av Gavin Degraw.

Tony:%20%22Jag%20spelar%20piano%22

 

Mikael Fogelberg, 17, Enköping

Beskriver sig som en glad och sprallig person. Har i tidigare avsnitt berättat om att han i skolan blivit mobbad, blev dessutom vald sist när idolerna skulle gruppera sig, men först när juryn gjorde sitt val. Uppträder på onsdagen med låten "Heartbeats" av The Knife.

Mikael:%20%22Sprallig%22

 

Emil Elton, 16, Göteborg

Beskriver sig själv som en sprallig person som gör helt flippade grejer. Uppträder på onsdagen med låten "Dum Av Dig" av Daniel Adams-Ray.

Emil:%20%22Jag%20%C3%A4r%20sprallig%20och%20glad%22

 

André Zuniga-Asplund, 17, Uppsala

Presenterar sig själv som en person som gillar att laga mat och beatboxa. Uppträder på onsdagen med låten "No Woman No Cry" av Bob Marley.

Andr%C3%A9:%20%22Jag%20%C3%A4r%20romantisk%22

 

Olle Hammar, 16, Stockholm

Går i Adolf Fredriks musikklasser och gillar, förutom att sjunga, att åka longboard. Uppträder på onsdagen med "The Man Who Can’t Be Moved" av The Script.

Olle:%20%22Jag%20sjunger%20konstant%22

 

 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

2 timmar sedan

Allman Brothers-grundare död

igår 18:28
Dickey Betts, en av grundarna till rockgruppen The Allman Brothers Band, är död, meddelar familjen på Instagram. Han blev 80 år.

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

igår 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

igår 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

igår 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

igår 15:00
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.