Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

"Ska gå in i sex-Robin"

- 01/12/2011, 22:26 -
De tre kvarvarande idolerna.
1 av 5

De tre kvarvarande idolerna.

Drago Prvulovic / SCANPIX /

Men vem faller när juryn har valt låtar? Blir det Amanda Fondell?
2 av 5

Men vem faller när juryn har valt låtar? Blir det Amanda Fondell?

Drago Prvulovic / SCANPIX

Eller Robin Stjernberg?
3 av 5

Eller Robin Stjernberg?

Drago Prvulovic / SCANPIX

Eller Moa Lignell?
4 av 5

Eller Moa Lignell?

Drago Prvulovic / SCANPIX

Robin Stjernberg är redo att visa en sexigare sida av sig själv - nu är han är trött på att folk stämplar honom som musikalartist.
5 av 5

Robin Stjernberg är redo att visa en sexigare sida av sig själv - nu är han är trött på att folk stämplar honom som musikalartist.

När juryn får välja låtar i veckan "Idol 2011" är vissa av deltagarna missnöjda, medan andra bereder sig för att visa sig från sin sexiga sida.

"Juryns val" står på agendan när "Idol"-cirkusen under fredagen besöker Göteborg och Scandinavium. De tre kvarvarande idolerna har blivit  tilldelade en låt att glänsa i och ett låtval i form av en utmaning - val som har bidragit till en hel del frustration i deltagarnas läger.

– Jag vet inte hur juryn har tänkt där. Det är lite kämpigt och inte så jätteroliga låtar, säger en smått nedstämd Moa Lignell till Nyheter24 efter torsdagens repetitioner.

– Jag gör det så bra jag kan, men det är inte så jätteroliga låtar. Mina känns som två utmaningslåtar och även om jag gör det så bra jag kan så tycker jag inte att jag kan Moa-glänsa i "Torn".

"Lite sexy times"

När låtvalen offentliggjordes i veckan var det många ögonbryn som höjdes över juryns val till Robin Stjernberg - inte minst hos idolens trogna fanskara.

– Många har sagt att "juryn har givit dåliga låtar till Robin", men då har jag försökt ge bra energi till fansen. Först när jag hörde låtarna så tyckte jag att de var bajs. Men när man sedan gick in på vad man kan göra med dem så kändes det bra. På min andra låt (utmaningslåten "Love is gone" red.anm.) kommer taket att lyfta - när jag har min jävlaranamma-energi. Det kommer bli så jävla mäktigt, säger han till Nyheter24 och fortsätter:

– I den första låten så ska jag briljera med sången, samtidigt som det är lite sexy times - jag ska gå in lite i sex-Robin. Han gör debut nu, jag har inte gjort något sådant här innan.

"Måste visa lite divighet"

Kritiken som har mött 20-årige Robin under tävlingens gång har i många fall handlat om att hans stil och artist. Juryns Alexander Bard gick under förra veckans fredagsfinal så långt att han menade att den unge idolen har satt sig i ett "bussfack" - där busslass av tanter kommer vallfärda till hans shower för att se musikaluppsättningar.

– Folk som säger att jag är bara en musikalartist är okunniga. Om man såg "Let me entertain you" förra veckan så förstår man att jag inte bara är en sångare. Där måste jag stå på mig och visa lite divighet, säger Robin.

– Jag är trött på att bli nedstampad av folk som tror att de kan bättre än jag. Jag ska bli en självsäker snubbe nu och ska visa lite stake. Tjejernas år är gone - nu ska killarna dominera igen.