Juryns Alexander Bard tycker att Idol-Robin måste leva lite vildare.
1 av 8
Juryns Alexander Bard tycker att Idol-Robin måste leva lite vildare. - Foto: ANDERS WIKLUND / SCANPIX
Robin bjuder på show med David Guettas "Love is Gone". Bard blev helt till sig.
2 av 8
Robin bjuder på show med David Guettas "Love is Gone". Bard blev helt till sig. - Foto: BJÖRN LARSSON ROSVALL / SCANPIX
Bard är nöjd efter Robin uppträdande: "Är så glad att vi i juryn har hittat nyckeln till din stil som artist."
3 av 8
Bard är nöjd efter Robin uppträdande: "Är så glad att vi i juryn har hittat nyckeln till din stil som artist." - Foto: BJÖRN LARSSON ROSVALL / SCANPIX
Enligt kortbyxemannen i juryn är en riktigt läcker skäggstubb på halsen det enda Robin saknar.
4 av 8
Enligt kortbyxemannen i juryn är en riktigt läcker skäggstubb på halsen det enda Robin saknar. - Foto: BJÖRN LARSSON ROSVALL / SCANPIX
Hässleholmaren Robin Stjernberg, 20, är ständigt taggad till tusen. Så hur låter Ibiza?
5 av 8
Hässleholmaren Robin Stjernberg, 20, är ständigt taggad till tusen. Så hur låter Ibiza? - Foto: BJÖRN LARSSON ROSVALL / SCANPIX
Robin körde vad han själv kallade för"sexy times" i fredagens sändning. En kille, fyra brudar. Kan inte bli mycket annat.
6 av 8
Robin körde vad han själv kallade för"sexy times" i fredagens sändning. En kille, fyra brudar. Kan inte bli mycket annat. - Foto: BJÖRN LARSSON ROSVALL / SCANPIX
Bard är en man som vet vad han vill.
7 av 8
Bard är en man som vet vad han vill. - Foto: BJÖRN LARSSON ROSVALL / SCANPIX
Robin Stjernberg ska enligt Bard ut i världen och leva rövare.
8 av 8
Robin Stjernberg ska enligt Bard ut i världen och leva rövare. - Foto: Patrik Österberg/All Over Press

Bards tips till Robin: "Åk till Ibiza - festa och ha sex"

"Idol"-juryns Alexander Bard ger vilda festtips till finalisten Robin Stjernberg, som han tycker måste leva rövare.


"Ska visa lite stake"

Efter Alexander Bards upprepade kritik mot Robin Stjernberg kände den unge idolen att han ville ge svar på tal.

– Folk som säger att jag är bara en musikalartist är okunniga. Om man såg "Let me entertain you" förra veckan så förstår man att jag inte bara är en sångare. Där måste jag stå på mig och visa lite divighet, förklarade Robin för Nyheter24 under veckan, och fortsatte:

– Jag är trött på att bli nedstampad av folk som tror att de kan bättre än jag. Jag ska bli en självsäker snubbe nu och ska visa lite stake. Tjejernas år är gone - nu ska killarna dominera igen.

Under säsongen har relationen mellan "Idol"-deltagaren Robin Stjernberg och juryns Alexander Bard varit minst sagt syrligt. Vid upprepade tillfällen har Bard hoppat på den unge idolen för hans tråkiga klädstil och mesiga framtoning.

– Jag dissar Robin om han står och gör musikalteater, vilket är för honom en livsfarlig väg att gå. För han kommer göra det så bra att han fastnar där, och det kommer han att hata sig själv för om 10 år, säger Bard till Nyheter24.

Desto bättre tyckte Bard att det gick under förra veckans fredagsfinal, då juryn fick välja låtar till idolerna. Kvartetten satsade på den moderna klubbhiten "Love is gone" av David Guetta.

– Jag tycker att den passade honom utmärkt - det är exakt det som han ska syssla med. Killen är född soulsångare - han har en fantastisk jävla röst. Och jag tror att polletten har trillat ner nu, det var en låt som var vald av en professionell jury och av omsorg för honom.

"Ska bli vild och rock'n'roll"

Om Bard får välja har Robin ett par år av vilt leverne att se fram emot.

– Robin ska till Ibiza eller London och leva rövare. Nu är han en snäll och rar kille som är otroligt familjekär. Men ska han lyckas ordentligt så måste han säga hejdå till farsan och lillasystern i Hässleholm och ut i världen - leva rövare och ha sex. Bli vild och rock'n' roll.

– Där kan han gå ner några kilon till - det gör man när man festar mycket. Men jag gillar hans extrapack om han står för det. Jag har inga problem med några extrakilon - han har redan pratat om att han går på gym och jobbar mycket på det. Killen har ju verkligen en stenhård arbetsetik - och det vinner han mycket på, säger Bard till Nyheter24.

"Modern sång är sex"

Den envise jurymedlemmen är säker på att om Robin bara får in en fot på klubbscenen så har han en klart lysande framtid att se fram emot.

– Om han kommer in i den världen så kommer det slå gnistor om honom inom ett par år. Alla stora dj:s kommer vilja ha hans röst på sin musik. Då kommer Bagge ringa och be honom sjunga in moderna låtar.

– Och modern sång är sex, då går det inte att sjunga låtar ur pappas skivsamling.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

igår 23:21

Allman Brothers-grundare död

igår 18:28
Dickey Betts, en av grundarna till rockgruppen The Allman Brothers Band, är död, meddelar familjen på Instagram. Han blev 80 år.

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

igår 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

igår 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

igår 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

igår 15:00
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.