Kaos bland Margaux Dietz följare efter beskedet med Jacob

Margaux Dietz och Jacob Liebermann gick nyligen ut med att de ska släppa en realityserie där man får följa deras vardag tillsammans med sonen Arnold. Och reaktionerna var blandade.


Det var för ett par månader sedan som Margaux Dietz och tidigare pojkvännen och innepinnen Seán Canning bröt sin förlovning. Paret var tillsammans i omkring ett år. 

Efter uppbrottet har Margaux hängt flitigt med exet Jacob Liebermann, som hon även har sonen Arnold med. Bland annat hakade Jacob med till Sydafrika där hon just nu håller på att bygga sitt drömhus. 

I en av vloggarna skämtade till och med Jacob om att det luktade lite återförening. Detta efter att en följare frågat om råd kring skilsmässa.

– Först landa i att man separerat. Sen ska man ha fullskaligt krig i typ ett år. Sen när det fullskaliga kriget lagt sig då är man redo att återförenas, sa han skämtsamt.

Och relationen har sannerligen nått nya nivåer...

I en av Margaux senaste vloggar skämtade Jacob om att paret nu kommer att skapa en egen realityserie. 

Familjen hade nyligen en heldag tillsammans. Bildkälla: Youtube

– Jacob har kommit på en egen idé. Pitcha den nu. 

– Vi ska göra en egen reality. På riktig tv så att det är någon annan som håller i kameran. Namn håller vi på att skissa på redan nu, sa Jacob. 

Många av följarna trodde att det hela handlade om ett skämt, men så var det sannerligen inte. Paret har nämligen skaffat en ny kanal med namnet "Moderna Familjen". 

Nu skaffar sig paret en ny kanal där de kommer att släppa en egen reality. Bildkälla: Youtube

– Vi har efter mycket om och men, långa överläggningar fram och tillbaka ändå landat i att det är dags att ta världen med storm i form av det nya konceptet Moderna Familjen, avslöjade Jacob i veckan. 

– Kommer ni ihåg att jag prata om att vi var sugna på att göra en reality? Vi skrotade den idén på TV, säger Margaux i samma video. 

– Den kommer istället i eget format! fyllde Jacob i . 

Nyheten är någonting Margaux även la ut på sin Instagram. Och reaktionerna lät sig inte väntas på. 

Följarna har frågetecken kring serien. Bildkälla: Youtube
En av kommentarerna. Bildkälla: Instagram

I december 2020 berättade Jacob nämligen på sin Instagram att han var djupt bekymrad över sonen Arnolds medverkan i sociala medier. I samband med Liebermanns kritik valde Margaux Dietz att sluta visa sonens ansikte på sina sociala medier. Det hela blev lite utav en offentlig pajkastning. 

Vissa följare undrar nu hur Jacob bara kunde ändra sig från den ena dagen till den andra. Någonting han och Margaux säger att de ska svara på i första avsnittets kommentarsfält. 

Spännande!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!