Pernilla Wahlgren, 54, är en riktig mångsysslare
Pernilla Wahlgren, 54, är en riktig mångsysslare - Foto: Stella Pictures

Nu startar Pernilla Wahlgren nytt bolag med sonen

Pernilla Wahlgren har mycket på sitt bord, och mer ska det bli. Under tisdagen startade hon och en av hennes söner den nya bolaget Manaton AB.


Realitydrottningen Pernilla Wahlgren54, har många järn på sin eld, och kanske är det på väg att bli lite för mycket på en och samma gång.

För ett par veckor sedan fick hon nämligen tillbaka sin kristallsjuka, som hon insjuknat i vid ett tidigare tillfälle också. Tillståndet inträffar när små kalkkristaller i örat lossnar, vilket orsakar svår yrsel.

I podcasten Wahlgren & Wistam berättar Pernilla Wahlgren att hon spenderade hela söndagen i soffan, utan att ens kunna öppna ögonen utan att hela rummet snurrade.

– Jag kräktes, och det brukar jag faktiskt inte göra. Men jag mådde så fruktansvärt illa för det snurrade konstant utan att det släppte, berättar hon i podcasten.

Nu startar Pernilla Wahlgren nytt företag

Nu är Pernilla Wahlgren på bättringsvägen – och har redan ny projekt på gång. Den 22 februari registrerade hon nämligen ett nytt bolag vid namn Manaton AB. 

Bolaget har angett följande som verksamhetsbeskrivning: "Bolaget skall bedriva verksamhet inom musik och kultur samt konsultverksamhet inom restaurang och nöjesbranschen."

Foto: Stella Pictures

Manaton AB har ett aktiekapital på 25 000 kronor, och med i styrelsen förutom mamma Pernilla är hennes son Oliver Ingrosso, 32. 

Spännande!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!