Här visar Paow upp sitt nya boende i Stockholm: "Källare, men..."

Det är på sin Instagram som Paulina "Paow" Danielsson visar upp sitt nya boende i Stockholm. Och lägenheten tycks vara både rymlig och central.


Det var tidigare i veckan som Paulina "Paow" Danielsson gick ut med nyheten att hon och pojkvännen Alexander Zobel nu flyttar tillbaka till Sverige. Hon berättade att hon och pojkvännen har en fin och fungerande relation men att hon inte alls trivts i Köpenhamn och att hon till och från känt sig deprimerad. 

Nu är hon tillbaka på svensk mark och i veckan har hon synts ta in på hotell, umgås med kompisar och vara ute på restauranger med sin käresta. Men det stannar inte där. 

Under torsdagen syntes även Paow besöka Sveriges television. Hon filmade bland annat från sminket samt när hon sedan blir filmad. 

Paow kommer snart att synas i rutan. Bildkälla: kattpaow/Instagram

Det framgår inte vad exakt det är för produktion som Paow medverkar i men följarna kommer inom en snar framtid att få veta. 

Paow visar upp sitt nya boende 

Paow kommer nu att bo med sin pojkvän i en lägenhet som är placerad på Karlaplan i centrala Stockholm. 

Paow visar upp sitt boende i Stockholm. Hon ska nu flytta in i en lägenhet på Karlaplan. Bildkälla: kattpaow/Instagram

Under torsdagen valde hon att ge följarna en liten rundtur och visade då att lägenheten är en stor källarvåning som hon planerat att göra om och köpa möbler till. 

Se hela rundturen i spelaren ovan. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!