Bingo Rimér har lagt ut en minst sagt gränslös video.
Bingo Rimér har lagt ut en minst sagt gränslös video. - Foto: Instagram/Julia Franzén/Bingo Rimér

Bingo Rimérs sjuka video lämnar ingenting åt fantasin: “En liten…”

Bingo Rimér och Julia Franzén kanske inte är Sveriges mest privata människor. Men trots det lyckas Bingo chocka ändå med sin senaste video på Instagram – från toalettbesöket.


Att Bingo Rimérs och Julia Franzéns relation går fort fram är det nog ingen som har missat vid det här laget. Bara några dagar efter att relationen dem emellan offentliggjordes började det pratas om giftermål, barn och barnnamn. 

Efter alla dessa oväntade tillkännagivanden hade en rimlig gissning varit att det helt enkelt inte är möjligt för paret att toppa den förvåning de redan bjudit på, men nej… Bingo och Julia fortsätter att väcka uppseende på sociala medier.

Senast uppmärksammades en vågad sexkommentar från Bingo i Julias Instagraminlägg om svamp i underlivet. Och nu har Bingo gått ännu längre än så, i fråga om att uppskaka följarna.

Foto: Instagram/Bingo Rimér

Bingo Rimérs chockerande video från toaletten

Det är tur att Julia Franzén inte är den mest privata influensern. Hon har exempelvis tidigare öppet berättat om sina egna bajsolyckor för sina nästan 200 000 följare. Och det är nog tur att hon inte är en person vars integritet lätt kränks, för nu har Bingo Rimér sannerligen tagit det steget längre… 

I en video i sina händelser på Instagram har Bingo nämligen lagt ut en video på ingenting mindre än Julias bajs

“Kom in på toan direkt efter Julia på flygplatsen och får ögonkontakt med en gullig och väldigt rädd liten klutt” skriver Bingo Rimér till en bild på, ja, precis det han beskrivit. Han har dessutom lagt till små ögon på “klutten” som kronan på verket. 

Bilden har blivit pixlad. Foto: Instagram/Bingo Rimér

Bingo Rimér filmar sitt eget…

Men det slutar inte där. På ytterligare en video filmar Bingo Rimér när han prickar Julias bajs med sitt eget kiss. 

“RIP lilla klutt” skriver han och fortsätter:

“Såg ingen annan utväg”.

Foto: Instagram/Bingo Rimér

Hur det inte kan ha funnits en annan utväg än att filma resultatet av parets toalettbesök och lägga ut inför hundratusentals följare att se förblir en gåta.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!