Pernilla Wahlgren har fyra barn, och den yngste sonen är 14-årige Theo Wahlgren
Pernilla Wahlgren har fyra barn, och den yngste sonen är 14-årige Theo Wahlgren - Foto: Stella Pictures/Instagram/pernillawahlgren

Pernilla Wahlgren blev rosenrasande på Theo – sen insåg hon misstaget

Pernilla Wahlgren vakar över tonårssonen Theo Wahlgren som en hök – men ibland går det lite överstyr. I podcasten "Wahlgren & Wistam" berättar hon att hon råkat ge honom en rejäl utskällning – helt i onödan.


Realitydrottningen Pernilla Wahlgren54, har många järn på sin eld, och jonglerar en påkostad Sverigeturné med kollektionssläpp på Gekås och ett mammaliv åt tonårssonen Theo Wahlgren14.

Inom kort fyller hennes yngste son 15 år, och då har Pernilla planerat att köpa honom en riktigt dyr födelsedagspresent – en mopedbil.

“Kan inte fatta det, men min Theo fyller 15 år i mars!!!! Så nu börjar jakten på den bästa Mopedbilen!! Vill ha den säkraste på marknaden..! Tips - tack!”, skrev Pernilla Wahlgren i ett inlägg på Instagram. 

Så har Pernilla stenkoll på sonen Theo – dygnet runt

Att ha en son i den åldern ställer inte bara krav på dyra presenter, utan också att man har dygnet runt-uppsyn på vart tonåringen håller hus. 

Foto: Stella Pictures

I podcasten "Wahlgren & Wistam" berättar Pernilla att hon alltid har stenkoll på Theo i Apples "Hitta mina vänner"-funktion. 

– Jag har nolltolerans på allt vad gäller alkohol och droger såklart, och har sagt att "du får vara ute om jag bara alltid får tag dig och vet var du är" och sådär, berättar Pernilla Wahlgren.

Men under en vecka hos sin pappa Jocke gick Pernilla in för att kolla att sonen var hemma som han skulle, och insåg att så verkligen inte var fallet:

– Då ser jag att vafan, han är ju i Rimbo och klockan är liksom halv ett på natten. Och han var i någon ishall eller vad fan det stod, eller i någon anläggning. Och ja ba "VAD gör han i jävla Rimbo mitt i natten?", så jag skriver och ringer till honom och han svarar inte. Jag ba "Du ringer mig NU, vad gör du ute så här sent?".

Pernilla Wahlgren insåg sitt misstag

I sin desperation gick Pernilla Wahlgren in i den gemensamma familjechatten. Då insåg hon sitt misstag – Theo var på fotbollsläger.

– Han var på fotbollsläger i Rimbo och låg ju uppenbarligen och sov vid den tiden i den här hallen, säger Pernilla Wahlgren.

Hoppsan!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!