Elin och pojkvännen Anthony tvingas vara ifrån varandra.
Elin och pojkvännen Anthony tvingas vara ifrån varandra. - Foto: TT/Nyhetsbyrån

Därför flyttar inte Elin Härkönen med pojkvännen till Miami – trots att hon vill

Elin Härkönen avslöjar nu på sin Instagram hur det kommer sig att hon inte flyttar till pojkvännen i Miami.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

Det var för ett par veckor sedan som Elin Härkönen, 27, skrev ut på sin blogg att hennes pojkvän Anthony Yigi har flytta till Miami för att satsa helt och fullt på sin boxarkarriär. 

Planen till en början var att Elin skulle följa med på resan för att både träna själv men för att också stötta Anthony. Men drömmen gick i kras av en väldigt tråkig anledning. 

Kvinnor är nämligen inte tillåtna på gymmet.

Sedan dess har Anthony legat i hårdträning med ett strikt schema gällande både träning och kost. Men enligt hans tränare har han fortfarande en bit kvar. Detta då han måste komma ned i rätt viktklass innan han får gå match. 

Det problematiska med detta är att Anthony tidigare varit öppen med att han lider av en ätstörning där han i perioder både spyr och svälter sig. Någonting som Elin försöker stötta honom i. 

Därför flyttar inte Elin Härkönen till Miami

Men hemma i Sverige kan man minst sagt säga att även Elin kämpar på med sitt. Hon har nämligen skrivit ut på sina sociala medier att hon länge haft grova problem med sin sömn och att hon många nätter inte sover mer än någon timme. Detta förvärras även när Anthony inte är hemma. 

Under en frågestund var det en följare som frågade varför Elin inte bara flyttar till Miami för att umgås med pojkvännen utanför gymmet. 

Elin höll frågestund.

"Det är lite mer komplicerat än så. Just nu är 100 procent fokus för Anthony att komma i matchform. Efter första matchen hoppas vi att läget mer annorlunda ut och att jag kommer att kunna vara där i perioder", svarade hon. 

Är du själv, eller känner du någon som lider av en ätstörning?

Då kan du kontakta Frisk & Fri på telefonnummer: 020 – 20 80 18.