Viktor Frisk utskälld av följarna efter bilden från myskvällen

Viktor Frisk skulle avnjuta en trevlig pasta i gott sällskap – men det var en detalj i hans matvideo som fick följarna att se rött.


Viktor Frisk har i cirka tio års tid arbetat som influenser då han i ung ålder startade en modeblogg. Han slog sedan sig ihop med Samir Badran och tillsammans utgjorde killarna duon "Samir & Viktor". Killarna har turnerat land och rike runt samt varit med i Melodifestivalen hela tre gånger med låtar som bland annat "Shuffla" och "Groupie". 

Samir och Viktor. Bildkälla: Stella Pictures

Idag har båda killarna sadlat om till helt andra yrken. Samir arbetar som framstående mäklare och Viktor har grundat en PR-byrå. 

Dagligen följs båda killarna av hundratusentals människor som får hänga med i deras vardag innehållande allt ifrån jobb, kärlek, fest och resor. 

Men det innebär inte bara guld och gröna skogar att ha många följare. Det fick nämligen Viktor känna på under sin pastakväll. 

Viktor Frisk: "Ett jäkla liv"

Viktor skulle tillsammans med sällskap laga rätten "pasta vongole". Det serverades vin, det lades upp på fina tallrikar och enligt sällskapet blev pastan väldigt god. 

Men det var en sak som stack i ögonen på följarna. 

"Jag har aldrig fått så många DM". Bildkälla: viktorfrisk/Instagram

Det var nämligen att Viktor toppade rätten med parmesan – vilket man enligt vissa (med för mycket tid) inte ska göra. 

Mästerkocks-deltagaren Adan Thulin uttalade sig nyligen om grädde i carbonara och andra olika fenomen i mat – vad han har att säga om så kallade "matregler" kan du läsa här. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!