Det var kändistätt på "Coachella" i helgen.
Det var kändistätt på "Coachella" i helgen. - Foto: Amy Harris/Fredrik Sandberg/Claudio Bresciani/TT Nyhetsbyrån

Här festar de svenska kändisarna på Coachella

Under påskhelgen gick den populära festivalen "Coachella" av stapeln i Kalifornien. På plats fanns flera svenska kändisar och artister - bland annat Gry Forsell, Benjamin Ingrosso och Paulina "Paow" Danielsson.


Under påskhelgen var det dags för den första helgen av Coachella 2022 i Kalifornien. Den populära festivalen har lockat många besökare sedan starten 1999, däribland många kändisar.

Årets upplaga var den första som blivit av sedan 2019 på grund av coronapandemin, och flera kändisar och artister tog tillfället i akt att gå på festivalen. Bland annat Kylie Jenner, Hailey Bieber och Vanessa Hudgens kunde ses i vimlet.

Svenska kändisar på Coachella

Det var även några svenska kändisar som valt att ta del av musiken och festen under Coachella 2022. Bland annat var influencern Paulina “Paow” Danielsson, 28, på plats med danska pojkvännen Alexander Zobel, 28.

"Paow" tillsammans med pojkvännen Alexander Zobel. Bildkälla: @kattpaow/Instagram

Den tidigare "Svenska Hollywood-frun" Elena Belle, 37, besökte även hon Coachella tillsammans med sin pojkvän Gleb Savchenko, 38. Likväl Rebecca Stella, 36, poddprofil och programledare, besökte den populära musikfestivalen - något som hon delade med sig av på Instagram.

Rebecca Stella var på plats på festivalen i Kalifornien. Bildkälla: @rebecca_stella/Instagram

Elena Belle på Coachella. Bildkälla: @officialelenabelle/Instagram

De svenska artisterna som spelade på festivalen

Även artisten Benjamin Ingrosso, 24, kompositören Jacob Mühlrad, 31, och programledaren och radioprataren Gry Forssell, 49, var på Coachella, något som kunde ses på Instagram. Med sig hade dem också Isabel Adrian, 44, som är gift med Steve Angello som med sin grupp Swedish House Mafia skulle spela på festivalen under helgen.

Svenska kändisar på plats på Coachella. Bildkälla: @isabeladrian/Instagram

Den svenska artisten Zara Larsson, 24, var även hon på plats som besökare på den kändistäta festivalen. Något som hon hade gemensamt med svenska r'n'b-artisten Snoh Aalegra, 34, som spelade på Coachella under fredagen.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!