Anders Öfvergård familj
Anders Öfvergård är idag gift med Cecilia Öfvergård. - Foto: Simon Eliasson/TT

Allt du vill veta om Anders Öfvergårds kärleksliv och frun Cecilia

Anders Öfvergård har vi sett i en rad svenska program och just nu är han aktuell i Robinson 2022 som är i full gång. Men har du koll på hans privatliv?


Anders Öfvergård, 54, är en av landets mest folkkära tv-profiler. 

Öfvergård har sedan tidigt sin ena fot i byggnadsingenjörsbranschen och sin andra fot i krogbranschen. Hans färdigheter inom båda yrken mynnade sedan ut i en TV-karriär. Han inledde livet inom TV med programmen "Arga snickaren", "Arga restaurangen" och "Nybyggarna". 

Han har sedan synts i program som "Anders och knarket", "Anders och våldet" och "Anders knackar på". De senaste åren har han även programlett Robinson, men förra året gick TV4 ut med att de avslutat samarbetet med honom.

Vem är Anders Öfvergårds fru?

Det kanske inte alla vet är att Ander gifte sig redan som 23-åring. Han och dåvarande frun tvingades under relationen att spendera flera år i parterapi innan de skilde sig. Detta berättade Anders om i Renées brygga. 

– Det var nästan elakt av mig att gifta mig med henne när jag är 23. När jag sedan var 30 så är det klart att jag hade mognat, och hon började undra "Vem är han?", säger han i programmet. 

Paret fick tillsammans barnen Sara och Viktor.

Anders tillsammans med dottern Sara. Bildkälla: Stella Pictures
Anders tillsammans med sonen Viktor. Bildkälla: Stella Pictures

Anders berättade att parterapin hjälpte honom att gå vidare. I dag är han gift med frun Cecilia Öfvergård och tillsammans har de barnen Simon och Vilma.

Anders tillsammans med Cecilia och parets gemensamma barn. Bildkälla: Stella Pictures

Makarna träffades när Cecilia var anställd på en av Anders tidigare restauranger. Anders har berättat att deras relation byggdes upp successivt och att de lät de hela ta sin tid. 

Idag bor familjen i en rymlig ville ute på Värmdö där de tycks trivas som fiskar i vattnet. Särskilt med tanke på att de bott där i över 15 år. 

Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev