TV4
Kommer Per och Isabella tillbaka? - Foto: TV4

Kommer de utskickade Robinsondeltagarna att få komma in igen?

Det har utbrutit coronakaos inne i Robinson 2022. Frågan alla tittare ställer sig nu är – kommer de färgstarka deltagarna att få komma tillbaka – eller är det kört?


Det var under söndagens avsnitt av Robinson 2022 som tävlingen förändrades helt. 

Anders Öfvergård gick ut och berättade att nästan hela lag syd drabbats av covid-19. Efter en kaosnatt i lägret hade Isabella ResmarkChristina Nordback och Per Grape tvingats lämna ön för att åka till sjukhus. Där konstaterades inte bara coronan utan även lunginflammation och salmonella. 

Det ryktas nu om att det är fler som kommer att få lämna ön på grund av viruset – vilka det blir är fortfarande oklart. 

Två som minst sagt gjort väsen av sig är Isabella Resmark och Per Grape. På sociala medier var det snabbt många tittare som förtvivlat taggade produktionen i inlägg där de vädjade om att de bör få komma tillbaka efter någon veckas karantän. 

Så – hur kommer det då att bli?

Nyheter24 har försökt att söka TV4 efter en kommentar men ännu inte fått något svar. Men i en intervju med Hänt valde Christina och Isabella att berätta huruvida de kommer att komma tillbaka eller inte. 

– Nej. Vi kommer inte att få komma tillbaka. Läkarna gjorde bedömningen att vi helt enkelt var för sjuka. Jag kunde knappt gå upp för en trappa, hade lunginflammation och Christina fick veta att hon hade förhöjd risk att få propp. Och de vill ju inte att man ska dö på kuppen, berättade Isabella. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!