Ellinor och Filip fann varandra i Bonde söker fru 2021
Ellinor och Filip fann varandra i Bonde söker fru 2021 - Foto: TV4/Instagram/ellinoreke

Bonde söker fru-Ellinor lämnar Filips gård

Paret fann varandra i Bonde söker fru 2021 och flyttade ihop på Filips gård utanför Strömsholm. Men nu har Ellinor lämnat gården, om så bara för en stund.


Få har nog missat att Bonde söker fru-äventyret fick ett lyckligt slut för Filip Nilsson, 27. 

I programmet valde han att dejta vidare Lina och skicka hem tittarfavoriten Ellinor Eke-Göransson. Men Filip och Lina fick aldrig det där sista "klicket", och gissningsvis berodde det på att Ellinor fortfarande fanns i hans tankar. 

Bonde-paret Ellinor och Filip flyttade ihop

Efter inspelningens slut fann Filip och Ellinor varandra till slut, och nu lever de ett lyckligt och kärleksfullt liv på hans gård utanför Strömsholm. 

Ellinor delar flitigt med sig av parets vardagliga bestyr på Instagram, till följarnas stora glädje. Här kan du läsa mer om henne och vardagen på Filips gård.

Men det var nog en del följare som satte kaffet i halsen när Bonde söker fru-Ellinor la ut en oväntad bild på sin Instagram under tisdagsmorgonen. Hon hade nämligen lämnat lantlivet på Filips gård – och befann sig på en flygplats.

Om hon lämnat gården för gott? Lyckligtvis inte. Till flygplatsbilden skriver Ellinor att hon ska iväg till Tyskland en vecka för jobb.

Foto: Instagram/ellinoreke

Det jobbar Bonde söker fru-Ellinor med

Nu blir man ju lite nyfiken på vad det är hon jobbar med om dagarna, och just det har hon kommenterat på sin Instagram tidigare.

"Ni är många som är nyfikna på vad jag gör om dagarna mer än att promenera med Pluto", säger Ellinor, och syftar på Filips hund.

Och det visar sig att hon lyckats landa ett riktigt drömjobb, där hon kan kombinera sitt yrke med ett stort fritidsintresse.

"Jag är utbildad journalist och jobbar just nu som kommunikatör på Svenska Ridsportförbundet. Jag är gammal hästtjej så det passar mig mycket bra", skriver Ellinor på Instagram.

Ibland är hon ute och bevakar tävlingar, men just nu sker mycket av arbetet hemifrån. 

Foto: Instagram/ellinoreke
Foto: Instagram/ellinoreke
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!